Masa extensibilă din lemn de fag și MDF Morrigan Alb Recomandari Utile

Masa extensibilă din lemn de fag și MDF Morrigan Alb este un produs de înaltă calitate, ce oferă un design modern și funcționalitate excelentă. Aceasta poate fi folosită într-o varietate de spații, precum sufragerii, bucătării sau săli de mese.

Masa are o dimensiune standard de 140 x 90 cm, însă poate fi extinsă cu ajutorul a două plăci suplimentare de 40 cm fiecare, ajungând la o lungime maximă de 220 cm. Aceasta poate găzdui confortabil între 6 și 10 persoane, în funcție de lungimea aleasă.

Vezi oferta aici

Blatul mesei este realizat din MDF, un material durabil și ușor de curățat, iar picioarele și rama sunt realizate din lemn de fag masiv, ceea ce conferă mesei o rezistență sporită în timp. Finisajul alb al mesei este mat și ușor de asortat cu alte piese de mobilier.

Masa dispune de un mecanism de extensie practic și ușor de utilizat, care permite plasarea plăcilor suplimentare într-un mod rapid și fără efort. De asemenea, masa dispune de protecții laterale pentru a evita deteriorarea blatului în timpul extinderii.

Mai multe detalii aici

În concluzie, Masa extensibilă din lemn de fag și MDF Morrigan Alb este o alegere excelentă pentru cei care caută un produs de calitate, cu un design modern și funcționalitate excelentă. Cu o capacitate de până la 10 persoane și un mecanism de extensie practic, această masă este ideală pentru petrecerea timpului în familie și cu prietenii.

Raportul pret calitate pentru aceasta masa extensibila este unul foarte corect si o recomandam ca fiind o investitie foarte inspirata. O investitie in calitate, pe durata mare de timp, o investitie in frumusete si in functionalitate.

Masa extensibilă din lemn de fag și MDF Morrigan Alb Recomandari Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret decent

10.0/10

Usor de montat

10.0/10

Eleganta

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Rezistenta
  • Usor de montat si demontat
  • Design frumos
  • Practica

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *