Radiator cu halogen Zass HS 01 Pareri si Recomandari Utile

Radiator cu halogen Zass HS 01 potrivit pentru o camera de aproximativ 15 m², un radiator practic, usor de folosit, dotat cu 1200 W si 3 trepte de putere si 3 tuburi halogen.
Se incalzeste foarte rapid si raspandeste in jur o lumina foarte placuta ce poate fi foarte utila ca si lumina de veghe, noaptea.
Este silentios, nu scoate zgomote atunci cand se incalzeste sau cand se raceste.

Vezi oferta aici


Foarte practic in zilele friguroase de iarna, radiatorul a ajuns sa fie un electrocasnic indispensabil in orice casa. Stim cu totii de cate ori caldura este oprita la reteaua comuna si nu putem risca sa ramanem fara o acoperire, fara un radiator, mai ales daca sunt familii care au copii mici si nu pot risca ca acestia sa se imbolnaveasca.
Radiator cu halogen Zass HS 01 consuma foarte putin, deci putem spune ca este si economic. Este dotat cu sistem de siguranta in caz de rasturnare acesta se va opri automat.

Mai multe detalii aici


Se recomanda pentru o camera mica, ca si sursa in plus fata de caldura din calorifere sau ca sursa unica in caz de avarii. Desigur, caldura se va pastra in camera depinzand de mai multi factori, usi inchise, izolatii, ferestre mari.
Este dotat cu 3 trepte de caldura 400W/800W/1200W.
Manerul incorporat si faptul ca este foarte usor il face sa fie foarte usor de transportat dintr-o camera in alta.

Raportul pret calitate pentru acest radiator este unul foarte bun si putem spune ca este o investitie foarte inspirata. De asemenea, recenziile pozitive lasate de catre persoanele care l-au incercat ne conving inca o data de calitatea si eficienta acestui produs.
Face ceea ce trebuie sa faca iar pretul este unul foarte bun. Il recomandam si noi pentru faptul ca este practic, eficient si realizat din materiale de calitate.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Vexio Vezi oferta AloShop Vezi oferta EvoMag

Radiator cu halogen Zass HS 01 Pareri si Recomandari Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Usor

10.0/10

Pret

10.0/10

Practic

10.0/10

Eficient

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Eficient
  • Usor de folosit
  • Practic
  • Materiale de calitate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *