Robot de bucatarie Home Vero AloShop Pareri Utile

Robot de bucatarie Home Vero AloShop este un robot de bucatarie indispensabil in orice bucatarie. Un real ajutor pentru orice gospodina, fie ca este priceputa sau mai putin priceputa intr-ale bucatariei. Cu Home Vero veti prepara tot ceea ce va trece prin minte si vor iesi perfect. Dotat cu un motor puternic de 1200 W si cu 6 functii de viteza, veti putea prepara aluaturi din 1,2 kg faina si apa.

Bolul are o capacitate foarte mare de 5l, deci foarte incapator. Capacul se ridica foarte usor pentru a putea schimba accesoriile de mixat, tel, cârlig pentru frământare și spatulă. Poti mixa oua, maioneza, aluaturi de tot felul pentru cozonaci pufosi, paine, chifle, prajituri, placinte, torturi, biscuiti, tarte.

Vezi oferta aici


Robot de mixat cu 6 funcții de viteză Home Vero AloShop este foarte usor de folosit, practic si cu un design foarte placut. Va arata minunat in orice bucatarie. Este dotat cu picioruse de tip ventuza pentru stabilitate, deci nu va trebui sa va faceti grija ca aluneca de pe masa in timpul folosirii. Robotul de bucatarie Home Vero mixeaza, amesteca, framanta cam orice si poti prepara cam orice iti dicteaza imaginatia in bucatarie. Este foarte rezistent in timp deoarce este realizat din materiale de calitate.
Un atu foarte important este acela ca desi bolul este mare, intreg aluatul va fi mixat, chiar si pe margini, deci nu va trebui sa interveniti manual pt ca intreaga compozitie sa fie omogenizata.

Mai multe detalii aici


Raportul pret calitate pentru robotul de bucatarie Home Vero este unul foarte bun si putem spune ca merita toti banii. Este o investitie extrem de inspirata si de un real ajutor pentru oricine. Platesti odata si il ai pentru multi ani.
Recenziile pozitive lasate de catre persoanele care l-au incercat ne conving inca o data ca este un robot de calitate.

Robot de bucatarie Home Vero AloShop Pareri Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Eficient

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Rezistent in timp
  • Puternic
  • Usor de folosit
  • Bol incapator

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *