Anvelope Vara Tigar Sigura 165/70R14 81T

Anvelope Vara Tigar Sigura 165/70R14 81T printre cele mai bune anvelope de vara, realizate sub licenta Michelin din 2003, ceea ce este o garantie a calitatii. In curand se apropie sezonul cald si vor trebui schimbate anvelopele de iarna, fie ca vrem fie ca nu. Evita uzarea anvelopelor de iarna, mergand cu ele la temperaturi ridicate, si schimba le cat mai repede cu unele potrivite anotimpului cald. Anvelopele Tigar sunt realizate dupa standarde europene in vigoare, si respecta toate normele de siguranta si calitate ale Uniunii Europene. Pregateste ti masina de concediile din sezonul cald, nu lasa vremea sa te suprinda.
Anvelopele de vara este posibil sa nu iti arate imediat performantele, pentru ca desigur, pe sezon cald, toate anvelopele merg, pe drum uscat, fara intemperii. Beneficiile, insa, se vor vedea in timp, in felul in care merge masina, sau atunci cand vine vorba de aderență și tracțiunea maximă în timpul frânării sau virajului pe drumurile uscate sau umede.

Vezi oferta aici


Se recomanda schimbarea anvelopelor cand temperatura creste peste 7° Celsius si asta datorita compozitiei chimice din care sunt realizate.
Echipati va masina cu anvelope de calitate si nu veti regreta, masina dumeavoastra va fi recunoscatoare si va oferi cele mai bune performante.
Raportul pret calitate este unul foarte bun pentru Anvelopele Vara Tigar Sigura.

Mai multe detalii aici
Dimensiuni: 165/70R14
Indice de sarcina: 81
Indice de viteza: T
Profil: Vara Vara
Preturi foarte mici, direct de la producatori, livrare rapida, 2 ani garantie
Anvelopele Tigar sunt recomandate de catre service urile cele mai bune din tara, pentru fiabiliate, performante si pretul decent.

Anvelope Vara Tigar Sigura 165/70R14 81T

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabiliatte

10.0/10

Performante

10.0/10

PRO

  • Material de calitate
  • Pret foarte bun
  • Rezistente in timp
  • Performante
  • Usor de schimbat

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *