Aragaz Bosch HXN39AD50 Sfaturi si Recomandari Utile

Aragaz Bosch HXN39AD50 este un aragaz mixt, pe gaz, cu aprindere electrica, extrem de practic si de un real ajutor in bucatarie.
Distrubutia caldurii este optime pentru cele 3 nivele ale cuptorului pentru cele mai bune rezultate si pentru cele mai reusite retete. Puteti pregati trei tipuri de preparte in acelasi timp. Cu ajutorul functiei Hot3D aerul cald este distribuit uniform pe toate cele 3 nivele pentru o preparare rapida, uniforma si eficienta.

Vezi oferta aici


Este dotat cu afisaj electronic pentru o utilizare cat mai confortabila.
Cu ajutorul functiei EcoClean Direct veti scapa de curatarea manuala a cuptorului deoarece acesta se va curata singur cu ajutorul unui strat special compus din particule nanoceramice de pe peretii interiori ai cuptorului.
Aragaz Bosch HXN39AD50 este prevazut cu 4 ochiuri, ce pot fi folosite in acelasi timp.

Cuptorul este dotat cu optiune FullSteam, gatit cu aburi si 7 alte tipuri de incalzire, Convectie – nivel delicat, Convectie aer 3D Plus, Incalzire superioara / inferioara, Pizza, Incalzire inferioara, Grill cu convectie aer, Grill cu suprafata mare. Toate aceste tipuri de incalzire sunt pentru diverse retete si pentru necesitatea acestora pentru o preparare optima.
Interiorul cuptorului este foarte incapator, cu 3 nivele unde puteti gati 3 tipuri de preparate in acelasi timp. Interiorul este dotat cu lumini pentru a putea urmari procesul de gatire.

Mai multe detalii aici


Culoarea este inox, usor de curatat si usor de intretinut. Se recomanda curatarea aragazului cu o laveta dupa fiecare folosire.
La pachet cu aragazul veti primi si o tava emailata, o tava universala si grill-ul.
Aragaz Bosch HXN39AD50 este un aragaz realizat din materiale de calitate, foarte rezistent in timp, usor de folosit, practic si foarte cautat si recomandat de catre persoanele care l-au incercat.

Raportul pret calitate pentru aragazul Bosch este unul foarte corect si putem spune ca este o investitie foarte inspirata si de un real ajutor, O investitie in calitate ce va dura in timp si care va va ajuta in prepararea celor mai delicioase si gatite optim retete.

 

Aragaz Bosch HXN39AD50 Sfaturi si Recomandari Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Practic

10.0/10

Pret

10.0/10

Consum

10.0/10

Design deosebit

10.0/10

PRO

  • Coace perfect
  • Consum minim
  • Raport pret calitate bun
  • Practic
  • Usor de folosit si de intretinut

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *