Aspirator vertical 2 in 1 Star-Light ASBC-2040BB Informatii Utile

Aspirator vertical 2 in 1 Star-Light ASBC-2040BB este un aparat de curatat cu design modern si versatil, care poate fi utilizat pentru curatarea atat a podelelor, cat si a tapiteriei sau a altor suprafete dure.

Cu o putere de 80W si o tensiune de 18.5 V, acest aspirator este capabil sa elimine cu usurinta praful si murdaria din toate tipurile de suprafete. Are un recipient de colectare a prafului de 0.4 l, care poate fi curatat cu usurinta dupa fiecare utilizare.

Vezi oferta aici

Unul dintre avantajele acestui aspirator este autonomia sa de 30 de minute, care permite utilizatorului sa curete intreaga casa fara a fi nevoie sa il opreasca si sa il reincarce.

Designul sau albastru si negru modern il face usor de manevrat si de integrat in orice decor. In plus, acesta dispune de un filtru HEPA care retine praful si alergenii si il face potrivit pentru persoanele cu probleme respiratorii.

Mai multe detalii aici

In concluzie, Aspiratorul vertical 2 in 1 Star-Light ASBC-2040BB este un aparat puternic si versatil, cu un design modern si o autonomie de 30 de minute, care poate fi utilizat pentru curatarea atat a podelelor, cat si a tapiteriei sau a altor suprafete dure. Este potrivit pentru curatenia casnica, si poate fi utilizat cu usurinta si este potrivit pentru persoanele cu probleme respiratorii.

Aspirator vertical 2 in 1 Star-Light ASBC-2040BB Informatii Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret decent

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Eficient

10.0/10

Rezistent

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Practic
  • Materiale de calitate
  • Puternic
  • Rezistent

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *