Aspirator vertical Beko VRT61814VR, 14.4 V, Li-Ion, 0.5 L, autonomie 45 min, filtru Hepa, Rosu

Aspirator vertical Beko VRT61814VR, 14.4 V, Li-Ion, 0.5 L, autonomie 45 min, filtru Hepa, Rosu un aspirator practic, usor de folosit, ideal pentru a fi folosit pentru curatenia de zi cu zi. este practic, usor de folosit si de depozitat. Are putere de aspirare si este ideal pentru folosirea pe gresie, parchet si covoare cu firul scurt. Autonomia este de 45 de minute, timp suficient pentru a aspira toata casa. Poate fi folosit in loc de matura, nu are fir, este foarte practic si ideal pentru familiile cu animale de companie. Capul pivotant la 180 de grade te ajuta sa ajungi in locuri in care in mod normal este mai greu de ajuns. Pentru aspirarea parului de animale de recomanda folosirea periei turbo.

Vezi oferta aici

Aspiratorul vertical Beko VRT61814VR, 14.4 V, Li-Ion, 0.5 L este ideal pentru suprafete cum ar fi gresia, parchetul sau covoare cu firul scurt. Un aspect foarte important la acest aspirator este acela ca poate fi folosit ca aspirator de mana, poate fi folosit pentru curatarea canapelelor, a fotoliilor, a banchetelor masinii sau a diverselor suprafete. Autonomia bateriei este de 45 de minute dar depinde foarte mult de cum este folosit acesta. Este optimizat pentru a consuma foarte mult si in ciuda acestui fapt, puterea de aspirare nu este influentata de consumul mic. Bateria este detasabila, astfel ca incarcarea de poate face foarte usor. Recipientul colector este unul cu o capacitate mare, 0.5 l, curatarea si golirea acestuia facandu se foarte usor. Timpul de incarcare a bateriei este de 4-6 ore.

Mai multe detalii aici


Partea frontala a periei turbo este dotata cu 4 leduri pentru a putea vedea acolo unde lumina este slaba.
Aspiratorul Beko este dotat cu tehnologia Perform Cyclone pentru o putere mare de aspirare, praful si mizeria nu vor avea nici o sansa in fata acestui aspirator. Filtrul HEPA 10 este lavabil ceea ce il face foarte practic. Greutatea este 2,7 kg deci mana nu va obosi in timpul curateniei si poate fi folosit chiar si pe pereti, perdele. Este foarte silentios, nivelul de zgomot fiind de 81 dBa, astfel ca il vei putea folosi la orice ora din zi si din noapte fara a deranja pe nimeni.
Putem spune ca este un aspirator foarte practic, usor de folosit, de curatat si de depozitat, poate inlocui o matura, care ridica praf si nu este foarte practica iar raportul pret calitate este unul foarte corect.

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Covoare, Podele, Podele dure, Multi-suprafete, Tapiterie, Saltele, Textile
Functii Indicator luminos, Baterie reincarcabila, Variator de putere, Sistem luminare
Adancime 22 cm
Latime 27 cm
Inaltime 112 cm
Greutate 2.7 Kg
Culoare Rosu
SPECIFICATII TEHNICE
Tensiune alimentare 14.4 V
Autonomie acumulator 45 min
Nivel zgomot 75 dB
Capacitate colectare 0.5 l
FILTRARE & ACCESORII
Filtru evacuare HEPA 10
Accesorii incluse Accesoriu pentru spatii inguste, Perie cu turbina rotativa
Tehnologii TrayClean™, Sistem PerformCyclone®

Aspirator vertical Beko VRT61814VR, 14.4 V, Li-Ion, 0.5 L, autonomie 45 min, filtru Hepa, Rosu

10

Practic

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Calitate

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Pret bun
  • Silentios
  • Practic
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *