Aspirator vertical Bosch Unlimited 7 BBS712A Informatii Utile

Aspirator vertical Bosch Unlimited 7 BBS712A este un produs inovativ, cu o autonomie de pana la 40 de minute, care ofera o performanta excelenta de aspirare. Acesta este proiectat pentru a fi utilizat pe orice tip de podea si este echipat cu o perie allFloor Dynamic Power cu LED-uri, care asigura o curatare eficienta si completa a tuturor suprafetelor.

Cu o capacitate a recipientului de 0,4 litri, acest aspirator vertical Bosch este suficient de mare pentru a aspira o zona mare, in timp ce motorul TurboSpin si cele 3 trepte de putere ofera o putere de aspirare crescuta, fara a compromite performanta.

Vezi oferta aici

In plus, aspiratorul vertical Bosch Unlimited 7, BBS712A are un consum energetic redus de doar 19,84 KWh/an, ceea ce il face sa fie o alegere excelenta pentru oricine doreste sa economiseasca energie.

Un alt avantaj al acestui aspirator este tija flexibila, care permite o manevrare usoara si o flexibilitate mare in utilizare. De asemenea, functia Quick Stand permite aspiratorului sa stea in picioare singur, fara a fi nevoie sa fie pus inapoi in suportul sau.

Cu doua acumulatori incluse, acest aspirator poate fi utilizat continuu fara a fi nevoie sa asteptati sa se incarce. In plus, designul grafuit al aspiratorului ofera o estetica moderna si eleganta.

Vezi oferta aici


Iată mai jos specificațiile tehnice și funcțiile pentru Aspirator vertical Bosch Unlimited 7, BBS712A:

Autonomie: până la 40 de minute (în funcție de treapta de putere utilizată)
Trepte de putere: 3
Capacitate recipient praf: 0,4 litri
Consum energetic anual: 19,84 KWh/an
Perie allFloor Dynamic Power cu LED-uri: asigură o curățare eficientă a oricărei suprafețe, inclusiv covoare și podele dure
Motor TurboSpin: asigură o putere de aspirare puternică și constantă
Tijă flexibilă: permite o manevrare ușoară și flexibilitate mare în utilizare
Funcție Quick Stand: aspiratorul stă în picioare singur, fără a fi nevoie să fie pus înapoi în suportul său
2 acumulatori: asigură utilizarea continuă a aspiratorului fără a fi nevoie să așteptați încărcarea
Design graphite: modern și elegant.
În plus, aspiratorul vertical Bosch Unlimited 7, BBS712A are și alte funcții utile, cum ar fi:

Sistem de filtrare: aspiratorul este echipat cu un sistem de filtrare avansat care asigură o filtrare eficientă a prafului și a altor particule fine
Accesorii incluse: aspiratorul vine cu mai multe accesorii utile, cum ar fi peria pentru covoare, peria pentru canapele și o perie pentru suprafețe delicate.

In general, aspiratorul vertical Bosch Unlimited 7, BBS712A este o alegere excelenta pentru oricine doreste un aspirator eficient si usor de utilizat, care ofera o putere de aspirare excelenta si o autonomie mare de functionare. Cu caracteristicile sale tehnice avansate si designul modern, acest aspirator este o achizitie pe care o recomand cu caldura.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Badabum Vezi oferta Vexio

Aspirator vertical Bosch Unlimited 7 BBS712A Informatii Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Rezistent in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Eficient

10.0/10

PRO

  • Puternic
  • Versatil
  • Usor de folosit
  • Pret bun
  • Rezistent

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *