Aspirator vertical fără sac 2 în 1 Storm Vac Top Shop Pareri Utile

Aspirator vertical fără sac 2 în 1 Storm Vac este un aparat de curățare ușor și portabil, ce poate fi folosit atât ca aspirator vertical cât și ca aspirator manual. Acesta este creat pentru a curăța eficient suprafețe diverse precum podele, covoare, tapițerii și alte suprafețe mai delicate.

Dotat cu o putere de aspirație ridicată de 600W, fără sac deci nu este necesar să înlocuiți sacii de praf, deoarece acesta utilizează un sistem de filtrare cu tehnologie ciclonică.
Are o greutate redusă de doar 1.8 kg, ceea ce îl face ușor de manevrat și de depozitat. Capacitatea rezervorului pentru praf este de 0.8L, ceea ce înseamnă că puteți să aspirați o suprafață mare fără a fi nevoie să goliti recipientul prea des.
Aspirator vertical fără sac 2 în 1 Storm Vac dispune de un filtru HEPA care poate captura particulele mici de praf, inclusiv polenul și acarienii.
Lungimea cablului este de 5 m, permițând utilizatorilor să ajungă în colțuri mai îndepărtate ale camerei.

Vezi oferta aici

Deoarece acesta este un aspirator ușor și portabil, puteți să-l utilizați cu ușurință în mai multe încăperi si pentru ca este un aspirator fără sac, nu trebuie să cheltuiți bani suplimentari pentru saci de praf.
Datorită puterii de aspirație ridicate, puteți să curățați eficient o suprafață mai mare într-un timp mai scurt.
Datorită modului de utilizare 2 în 1, puteți să folosiți acest aspirator pentru a curăța diferite tipuri de suprafețe.

Mai multe detalii aici

Dezavantaje:

Durata bateriei: Aspiratorul fără sac are o durată de funcționare limitată deoarece acesta funcționează pe bază de energie electrică, deci va fi necesar să-l conectați la o sursă de alimentare.
Capacitatea rezervorului: Deoarece acest aspirator are un rezervor mic, este posibil să trebuiască să-l goliți destul de des, în funcție de suprafața pe care o curățați.
Recomandare:
Dacă căutați un aspirator portabil și eficient, care să poată curăța o varietate de suprafețe, atunci Storm Vac 2 în 1 ar putea fi o opțiune excelentă. Acesta este ușor de manevrat și are o putere de aspirație ridicată, precum și un filtru HEPA pentru a captura particule mici de praf și alergeni.

Aspirator vertical fără sac 2 în 1 Storm Vac Top Shop Pareri Utile

10

Materiale de calitate

10.0/10

Rezistent in timp

10.0/10

Eficient

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Fiabil in timp
  • Eficient
  • Puternic
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *