Aspirator vertical Rowenta RH6545WH AFE Light Pareri Utile

Aspirator vertical Rowenta RH6545WH AFE Light, 30W, 14,4V, autonomie 30 min, led incorporat, Negru, un ajutor de nadejde in orice gospodarie si pentru oricine. Aspiratul devine mai usor, mai placut si mai rapid. Prevazut cu sistem ciclonic si cu cap de aspirare Power Light, foarte eficient. Aspiratorul Air Force Light este foarte usor ceea ce iti va usura considerabil procesul de aspirare. Sistemul ciclonic permite separarea prafului de aerul aspirat, bateria de 14.4 V, dotata cu tehnologia lilitiu-ion, permite o sesiune de aspirare de 30 de minute.

Vezi oferta aici

Faptul ca functioneaza pe baterie si nu are fir deasemenea este un ajutor deoarece nu te vei mai impiedica de fire in timp ce faci curatenia. Designul este compact si special realizat pentru o manevrabilitate optima. Puterea de aspirare poate si redusa sau marita in functie de nevoie. Capatul cu peria este nici mare nici mic, este atat cat trebuie ca sa intre si prin locuri mai putin accesibile. este dotat cu lumina LED in capatul periei. Depozitarea se face pe verticala, pentru a ocupa cat mai putin loc. Incarcarea totala se va face in 5 ore, incarcatorul fiind primit la pachet cu aspiratorul. Culorile disponibile sunt negru si rosu

Filtrul este lavabil astfel ca nu trebuie sa cumparati foarte curand altul de schimb.
Aspirator vertical Rowenta asigura o putere de aspirare mare, avand o eficienta ridicata si in privinta parului de animale.
Raportul pret calitate este unul foarte bun, aspiratorul fiind unul de calitate, iar persoanele care l au incercat au fost incantate de rezultate. Review urile sunt pozitive, este foarte recomandat iar calitatea Rowenta nu se dezminte nici de aceasta data.

 

Vezi oferta Emag Vezi oferta Badabum Vezi oferta EvoMag

Aspirator vertical Rowenta RH6545WH AFE Light Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Autonomie

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Pret foarte bun
  • Putere de aspirare
  • Usor de folosit
  • Usor de depozitat
  • Autonomie buna

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *