Banda de alergare electrica GO4FIT model FIT200 Recomandari Utile

Banda de alergare electrica GO4FIT, model FIT200, motor 2.0 CP, viteza 1-14.8 km/h, inclinare manuala 0-10%, greutate maxima utilizator 100 kg, cheie siguranta este o banda de alergare profesionala, cu multiple functii care te vor ajuta sa ajungi la rezultatele dorite. Este foarte practica deoarece este pliabila, deci o vei putea strange, depozita unde doresti si nu iti vei mai face grii pentru spatiul pe care de obicei o banda de alergare il ocupa intr-o casa.

 

Banda de alergare electrica GO4FIT model FIT200 Recomandari Utile

Vezi oferta aici

 

Nu vom enumera aici benficiile alergatului si ale sportului pentru ca daca esti aici si cauti un aparat de sport stii sigur cat este de important acest aspect, al sanatatii, al miscarii in viata noastra. Banda de alergare Go4fit iti ofera posibilitatea de a te antrena in intimitatea locuintei tale, atunci cand vrei, cand ai timp sau chef, fara sa mai trebuiasca sa iei in seama echipamentul, poluarea de afara, starea vremii, aglomeratia din salile de sport.

Mai multe detalii aici

Cu viteza maxima de 14.8 km/h si cu inclinarea de 0-10% iti asigura un antrenament solicitant. Suprafata benzii de alergare este de 120 x 43 cm. Vei putea citi rezultatele efortului in timp real pe ecranul LCD, astfel te vei motiva sa iti intreci recorduri personale.
Este o banda de alergare foarte stabila, nu se misca din toate articulatiile si iti da sentimentul de siguranta in timpul antrenamentului. Realizata din otel inoxidabil, materiale de calitate, usor de utilizat, practic trebuie doar sa o bagi in priza. Este o banda de alergare electrica iar greutatea maxima suportata este de 100 kg.

 

Banda de alergare electrica GO4FIT are un raport pret calitate corect si putem spune ca merita fiecare banut. Este o investitie inspirata, o investitie in sanatatea ta si in starea de bine.

Banda de alergare electrica GO4FIT model FIT200 Recomandari Utile

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Consum

10.0/10

Functii

10.0/10

PRO

  • Fiabila
  • Raport pret calitate optim
  • Stabila
  • Consum mic
  • Pliabila

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *