Bicicleta eliptica Orbitrek MAGNETIC

Bicicleta eliptica Orbitrek MAGNETIC este o bicicleta ce te va ajuta sa ramai sau sa iti intri in forma in intimitatea locuintei tale. Alergatul, fie el si pe bicicleta, antreneaza muschi despre care poate nici nu stiai ca exista si asta o vei simti dupa un antrenament pe bicicleta eliptica Orbitrek MAGNETIC. Foarte practica, usor de folosit, te va scuti de drumurile la sala in zilele in care nu simti sa iesi din casa dar nu vrei nici sa iti neglijezi silueta. Sistemul cardio vascular este si el unul foarte antrenat folosind bicicleta iar asta contibuie la o sanatate de invidiat.

Exercitiile ce pot fi efectuate sunt de tip alergare normala, urcat de trepte si ciclism. Dispune de un computer multifunctional ce te va ajuta sa-ti monitorizezi antrenamentele. Poti deasemenea sa reglezi intensitatea si gradul de dificultate al antrenamentului. Slabesti, arzi calorii, iti tonifiezi musculatura, iti intaresti sistemul imunitar, sistemul cardio vascular, sunt doar cateva din beneficiile bicicletei eliptice Orbitrek.

Vezi oferta aici


Dotata cu 8 viteze cu reglaj manual, benzi antiderapante pentru a nu aluneca piciorul, este foarte silentioasa, astfel ca nu vei deranja pe nimeni in timp ce te antrenezi, franare magnetica, timp, calorii, viteza, distanta, puls direct pe ecranul multifunctional LCD. Suporta o greutate de 120kg. Greutatea volantei este de 5 kg. Este dotata cu roti de transport pentru a o putea muta cat mai usor acolo unde aveti nevoie.
Nu solicita articulatiile, este potrivita pentru toate varstele si chiar pentru persoanele care sunt in recuperare medicala. Toate aceste avanjate, review-urile bune de la cumparatori, recomanda aceasta bicicleta pentru a fi achizionata. Raportul pret calitate este unul satisfacator.

Mai multe detalii si review-uri aici 

Sport Fitness
Tip bicicleta Eliptica
Mecanism Magnetic
Nivel pregatire Incepatori, Intermediari, Avansati

Functii Timp, Distanta, Puls, Calorii, Reglarea dificultatii de pedalare
Numar trepte dificultate 8
Greutate maxima suportata 120kg
Greutate volanta 5 Kg
Culoare Negru/Oranj

Bicicleta eliptica Orbitrek MAGNETIC

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Montaj

10.0/10

Programe

10.0/10

PRO

  • Multiple functii
  • Rezistenta
  • Stabila
  • Silentioasa
  • Pret foarte bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *