Bucatarie Kring Madalina, 240×195,5×60 cm, rosu lucios / alb lucios

Bucatarie Kring Madalina, 240×195,5×60 cm, rosu lucios / alb lucios, o mobila de bucatarie vesela. placuta, extrem de draguta si bine lucrata. Mobila din bucatarie da tonul atmosferei si starii de spirit a celor din casa, de aceea este o achizitie foarte importanta la care trebuie maxima atentie si asta si pentru ca nu cumparam in fiecare zi mobila de bucatarie.
Bucataria Kring Madalina este foarte stabila, rezistenta si realizata din materiale foarte usor de intretinut si de curatat si foarte placute la atingere. Este realizata din PAL, rezistent la apa, iar culorile sunt lucioase. Jocul de culori, alb rosu iti da posibilitatea sa accesorizezi foarte frumos aceasta mobila pentru o atmosfera placuta in bucataria ta.

Vezi oferta aici

Pe langa design si culorile placute, trebuie mentionat faptul ca este construita foarte corect, masurile se potrivesc foarte bine, placile se imbina perfect si se monteaza foarte usor. Blatul este inclus si are o grosime de 28 mm. Spatiul este unul ce permite depozitarea fara probleme a tot ceea ce trebuie intr-o bucatarie normala. Este dotata cu masca pentru chiuveta, doua corpuri inferioare cu o lungime de 180 cm si latimea de 60 cm si 4 corpuri suspendate cu o lungime de 240 cm si o latime de 30 cm. Inaltimea corpurilor suspendate este de 60 cm iar inaltimea totala a corpurilor inferioare este de 80 cm.

Raportul pret calitate este unul foarte corect, bucataria este recomandata de catre persoanele care au achizitionat-o si are numai review-uri bune, deci in concluzie putem spune ca este o bucatarie ce merita achizitionata. Daca design-ul si culorile sunt pe gustul tau, de calitatea mobilei Kring Madalina poti fi sigura.

Mai multe detalii aici

Lungime totala jos: 180 cm mai trebuie adaugat aragazul.
Lungime totala sus: 240 cm.

Materiale: blat termorezistent 28 mm, PAL melaminat 16 mm, folie cant ABS 0.4, accesorii metalice, geam transparent, picioare de plastic, piston pneumatic la usa hota.

Produse asemanatoare aici:

Vezi oferta Mathaus

 

Bucatarie Kring Madalina, 240x195,5x60 cm, rosu lucios / alb lucios

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Usor de intretinut

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Material rezistent la apa
  • Usor de intretinut
  • Usor de montat
  • Design modern
  • Spatioasa

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *