Casti Over the Ear Sony WH-CH710NL Sfaturi si Opinii

Casti Over the Ear Sony WH-CH710NL sunt o pereche de casti wireless cu tehnologie Bluetooth si functie de noise cancelling. Acestea sunt disponibile in culoarea albastru si ofera o autonomie de 35 de ore.

Designul castilor este ergonomic si confortabil, cu perne moi pentru urechi si o banda de sustinere a capului ajustabila. Acestea pot fi purtate timp indelungat fara a cauza discomfort.

Vezi pretul aici

Castile sunt prevazute cu tehnologia wireless Bluetooth, ceea ce permite utilizatorului sa le conecteze la orice dispozitiv compatibil cu Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete, laptop-uri si altele. Astfel, utilizatorii nu trebuie sa se ingrijoreze de cabluri deranjante sau de pierderea semnalului.

In plus, castile sunt echipate cu tehnologie de noise cancelling, care elimina zgomotele de fundal nedorite, permițând utilizatorului să se concentreze pe sunetul castilor. Acest lucru este foarte util in timpul calatoriilor, cand se doreste sa se asculte muzica sau sa se urmareasca un film fara a fi deranjati de zgomotul din jur.

Mai multe detalii aici

Castile Over the Ear Sony WH-CH710NL sunt de asemenea dotate cu un microfon, ceea ce le face ideale pentru apelurile telefonice sau pentru conversatii video. Utilizatorul poate raspunde la apeluri si efectua apeluri cu usurinta fara a fi nevoie sa ia telefonul din buzunar.

Bateria castilor este foarte puternica, oferind o autonomie de pana la 35 de ore de utilizare continua. Acest lucru inseamna ca utilizatorii nu trebuie sa-si faca griji cu privire la durata de viata a bateriei in timpul utilizarii zilnice.

In concluzie, Castile Over the Ear Sony WH-CH710NL sunt o alegere excelenta pentru cei care doresc o experienta audio de calitate superioara, fara a fi deranjati de zgomotul de fundal. Cu un design ergonomic si o autonomie impresionanta a bateriei, aceste casti sunt ideale pentru cei care calatoresc mult, lucreaza de acasa sau doresc pur si simplu sa se bucure de muzica si filme fara a fi deranjati

Casti Over the Ear Sony WH-CH710NL Sfaturi si Opinii

10

Design

10.0/10

Sunet

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Comode

10.0/10

PRO

  • Sunet perfect
  • Izolare zgomote
  • Comode
  • Autonomie mare
  • Pret bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *