Cea mai buna baza de machiaj Mac Studio Fix Mattifine 12HR Shine-Control Primer

Negresit cea mai recomandata, folosita si Cea mai buna baza de machiaj Mac Studio Fix Mattifine 12HR Shine-Control Primer este un produs excelent pentru persoanele cu tenul gras sau mixt, care doresc să obțină un machiaj mat și cu aspect natural, fără ca tenul sa se vada sau sa se simta gras.

Acest primer are o formulă inovatoare, cu o textură ușoară, care se absoarbe rapid în piele și ajută la prelungirea duratei de fixare a machiajului, până la 12 ore. De asemenea, are proprietăți de control al strălucirii, ajutând la absorbția sebumului și la reducerea aspectului lucios al tenului.

Studio Fix Mattifine 12HR Shine-Control Primer este un produs ideal pentru a fi folosit ca bază pentru machiaj, datorită proprietăților sale de netezire a pielii și de uniformizare a texturii. De asemenea, poate fi folosit și ca un produs independent, pentru un look natural și mat.

Vezi oferta aici

Acest produs este potrivit pentru toate tipurile de ten, fiind non-comedogenic și testat dermatologic. Este disponibil într-un recipient practic și elegant, cu o capacitate de 30 ml, ceea ce îl face ușor de utilizat și de transportat.
Este folosit de catre majoritatea make up artistilor internationali sau de la noi din tara, deci este un produs profesional de inalta calitate ce nu te va dezamagi.

Studio Fix Mattifine 12HR Shine-Control Primer de la MAC Cosmetics este un produs excelent pentru persoanele cu tenul gras sau mixt, care doresc să obțină un machiaj mat și cu aspect natural. Acesta are o formulă inovatoare, cu o textură ușoară, proprietăți de control al strălucirii și poate fi utilizat ca bază pentru machiaj sau ca un produs independent. Este potrivit pentru toate tipurile de ten și este disponibil într-un recipient practic și elegant. Putem afirma fara retineri ca este Cea mai buna baza de machiaj.

Mai multe detalii aici

Cea mai buna baza de machiaj Mac Studio Fix Mattifine 12HR Shine-Control Primer

10

Eficient

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Raport pret calitate corect

10.0/10

Textura placuta

10.0/10

PRO

  • Perfect ca baza de make up
  • Textura placuta
  • Matifiaza
  • Oferta textura placuta tenului
  • Pret bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *