Cea mai buna Miere de Manuka Pareri si Sfaturi Utile

Cea mai buna Miere de Manuka este un tip special de miere produsa de albinele melifere care se hranesc cu nectarul arbustului de Manuka, cunoscut și sub numele de Leptospermum scoparium. Acest arbust crește în mod natural în Noua Zeelandă și este cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene puternice.

Vezi oferta aici

Mierea de Manuka este recunoscută pentru proprietățile sale antibacteriene, antiinflamatoare și antivirale, care au fost studiate și testate în laborator. Se crede că aceste proprietăți se datorează unui compus numit metilgliocidină, care se găsește în mod natural în nectarul de Manuka.

Mierea de Manuka este utilizată în diverse moduri pentru a trata și preveni diferite afecțiuni de sănătate, cum ar fi rănile, infecțiile pielii, arsurile, ulcerele și chiar problemele dentare. De asemenea, este utilizată în produse cosmetice și de îngrijire a pielii, precum și ca un supliment alimentar.

Mai multe detalii aici

Este important să se știe că există multe tipuri de miere de Manuka pe piață, iar calitatea și puterea proprietăților antibacteriene variază în funcție de sursă și metoda de prelucrare. În general, mierea de Manuka de înaltă calitate trebuie să fie etichetată cu un număr UMF (Miere de Manuka Factor) sau MGO (metilgliocidină), care indică nivelul de metilgliocidină din miere.

 

În general, mierea de Manuka este considerată un supliment natural sigur și poate fi benefică pentru sănătate, dar este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a o utiliza ca tratament pentru orice afecțiune de sănătate. Este important de menționat că mierea de Manuka nu trebuie să fie utilizată ca substitut pentru tratamentele medicale recomandate de un medic.

 

Vezi oferta ManukaShop Vezi oferta Vegis Vezi oferta SpringFarma Vezi oferta Emag Vezi oferta Vitamix Vezi oferta MinuneaNaturii Vezi oferta Republica Bio

Cea mai buna Miere de Manuka Pareri si Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Practica

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Ingrediente de calitate

10.0/10

PRO

  • Sanatoasa
  • Gust bun
  • Pret bun
  • Eficienta
  • Cantitate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *