Cel mai bun Fond de ten cu SPF Review si Recomandari

Unul dintre beneficiile Fondului de ten cu SPF este acela ca protejează pielea împotriva radiațiilor UV dăunătoare, care pot duce la îmbătrânirea prematură a pielii, la apariția petelor solare și a altor probleme de sănătate ale pielii, cum ar fi cancerul de piele. Fondul de ten cu SPF poate ajuta la menținerea hidratării pielii, ceea ce este important pentru o piele sănătoasă și radiantă. Când căutați un fond de ten cu SPF, asigurați-vă că va uitati dupa un produs cu SPF de cel puțin 30 dar chiar si cele cu un factor de protectie mai mic sunt foarte bune. Este, de asemenea, important să găsiți un produs care se potrivește cu tipul dvs. de piele și nevoile dvs. specifice. Fondurile de ten cu SPF pentru tenul gras ar trebui să fie ușoare și non-grase, în timp ce fondurile de ten cu SPF pentru tenul uscat ar trebui să fie hidratante și cremoase.

De asemenea, ar trebui să căutați un produs care este non-comedogenic, adică nu blochează porii și nu cauzează acnee. În plus, ar fi bine să căutați un produs cu ingrediente naturale și fără parabeni și alte substanțe dăunătoare.

Înainte de a cumpăra un fond de ten cu SPF, ar fi bine să încercați mai multe produse pentru a găsi cel care vi se potrivește cel mai bine și care oferă cele mai bune rezultate pentru pielea dvs. In randurile ce urmeaza va voi prezenta, cele mai bune fonduri de ten cu SPF, pe baza studierii recomandarilor, a parerilor make up artistilor si a medicilor dermatologi din tara si nu numai.

Maybelline Dream Urban Cover SPF 50

Vezi oferta aici

 

Clinique Even Better Clinical SPF 20

Vezi oferta aici

MAC Studio Waterweight SPF 30 Foundation

Vezi oferta aici

 

L’Oréal Paris Infaillible 32H Fresh Wear SPF 25

Vezi oferta aici

 

Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation SPF 30

Vezi oferta aici

 

Bobby Brown Mini Skin Long-Wear Weightless Foundation

Vezi oferta aici

Cel mai bun Fond de ten cu SPF Review si Recomandari

10

Eficiente

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Calitate

10.0/10

Ingrediente de calitate

10.0/10

PRO

  • Preturi bune
  • Ingrediente de calitate
  • Eficiente
  • Benefice pentru piele
  • Practice

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *