Cel mai bun robot de bucatarie Bosch MUM58364 Recenzie si Pareri Utile

Cel mai bun robot de bucatarie Bosch MUM58364, un robot foarte practic, inglobeaza o multime de aparate electrocasnice intr unul singur. De ce sa platesti pentru mai multe aparate, care ocupa spatiu in bucatarie, cand poti avea unul si bun. Are tot ce iti trebuie in bucatarie. Platesti o data si ai totul. Este foarte rezistent in timp, calitatea Bosch nu se dezminte nici cu acest robot de bucatarie. Este un robot robust, realizat din materiale de calitate ce va fi un real ajutor in orice bucatarie, fie ca esti o gospodina desarvarsita si ai nevoie de putin ajutor pentru a-ti usura sarcinile in bucatarie, fie ca nu esti foarte priceputa, robotul de bucatarie Bosch MUM58364 va deveni un aparat indispensabil in casa ta.

Vezi oferta aici


Este realizat din materiale rezistente si poate fi folosit la nivel intensiv, avand o putere de 1000 W, nu se va incalzi, nu va vibra.
Puteti framanta aluaturi pentru paine, cozonaci si multe altele cu o cantitate de faina si alte ingrediente, de 1 kg. Bolul este foarte incapator 3,9 Litri, mixarea este planetara, deci toate ingredientele vor avea parte de procesare, nu va trebui sa stati langa robot si sa impingeti aluatul pentru a fi omogenizat. Daca pt aluat puteti procesa 1 kg de faina, pentru prajituri, torturi si alte preparate, veti putea procesa 2,7 kg de amestec.

Mai multe detalii aici


Este multifunctional si asta datorita accesoriilor pe care le veti putea gasi impreuna cu robotul in sine. Acestea sunt: Pentru produsele de patiserie, aveti la dispozitie carlig pentru framantat, tel pentru amestecat, tel pentru creme, dispozitiv pentru feliere, razuire dotat cu 4 discuri pentru maruntire, taiere si feliere. Robotul de asemenea mai contine si storcator de fructe, blender, tocator de carne, dispozitiv pentru maruntirea legumelor, fructelor, alimentelor, sub forma de cuburi.

Aveti la dispozitie 7 trepte de viteza, pe care le veti alege in functie de alimente, plus viteza Puls.
Este foarte practic, usor de folosit, iar dimensiunile deloc exagerate, il fac sa fie perfect pentru orice bucatarie.
Este dotat cu picioruse antialunecare, deci in timpul folosirii acesta nu va fugi de pe masa.


Recenziile pozitive pentru acest produs ne conving inca o data ca este o investitie de zile mare, o investitie inspirata ce in timp te va convinge ca ai in bucatarie un real ajutor. Pretul este unul bun, decent, avand in vedere multifunctionalitatea acestui robot de bucatarie si faptul ca nu va trebui sa mai investesti in alte aparate electrocasnice.

Cel mai bun robot de bucatarie Bosch MUM58364 Recenzie si Pareri Utile

10

Eficient

10.0/10

Rezistent

10.0/10

Multifunctional

10.0/10

Calitate materiale

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Multifunctional
  • Rezistent in timp
  • Raport pret calitate bun
  • Usor de folosit
  • Usor se curatat

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *