Cele mai bune geluri UV FSM Recomandari Utile

Am avut ocazia sa testez gelurile de constructie FSM si trebuie sa spun ca sunt foarte multumita de aceasta experienta desi la inceput poate am fost refractara din cauza pretului mic ale acestor geluri UV FSM.

Gama de culori este impresionanta si variata, putand fi gasite tonuri care se potrivesc oricarui gust sau preferinta. Am ales sa lucrez cu un ton nude, care a rezultat intr-un aspect natural si elegant pentru unghii.

Aplicarea gelurilor de constructie FSM este foarte usoara si placuta datorita texturii autonivelante, in cazul celor in cutita neagra. Gelurile se intind uniform si se niveleaza singure, astfel incat sa nu fie nevoie de multa munca. De asemenea, am observat ca aceste geluri au un timp de uscare relativ rapid, fiind gata pentru aplicarea altor straturi sau pentru finisarea finala. De asemenea gelurile de la Fsm tip jeleu se lucreaza extrem de usor si frumos si sunt foarte rezistente.

Vezi oferta aici

Rezistenta gelurilor FSM este excelenta, purtandu-le timp de mai multe saptamani fara sa se deterioreze sau sa se ciobeasca. Am observat ca aceste geluri au un aspect neted si stralucitor, iar unghiile mele au aratat impecabil in toata aceasta perioada.

Un alt avantaj al gelurilor de constructie FSM este faptul ca pot fi folosite pentru a realiza o varietate de modele si designuri. Gelurile se pot folosi pentru constructia unghiilor false, dar si pentru repararea unghiilor naturale.

Mai multe detalii aici

In concluzie, sunt foarte multumita de aceste geluri UV FSM si le recomand cu incredere tuturor celor care doresc sa-si creeze unghiile frumoase si rezistente. Culorile sunt frumoase, aplicarea este usoara si autonivelanta, iar rezistenta este foarte buna, asigurandu-va o manichiura care va rezista timp indelungat. Pretul este unul foarte accesibil dar bate foarte multe alte geluri mult mai scumpe.

Vezi oferta Everin Vezi oferta Fsm Vezi oferta Nailsup Vezi oferta LilaRossa

Cele mai bune geluri UV FSM Recomandari Utile

0.00
10

Calitate

10.0/10

Benefice

10.0/10

Pret

10.0/10

Ingrediente de calitate

10.0/10

Eficiente

10.0/10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *