Coltar extensibil Toledo, 226x145x79 cm, 2 lazi depozitare, Reversibil, Rosu/Negru

Coltar extensibil Toledo, 226x145x79 cm, 2 lazi depozitare, Reversibil, Rosu/Negru este un coltar extensibil foarte robust, rezistent si foarte frumos. Se integreaza perfect in orice living, fie de apartament fie de vila, casa. Este disponibil pe combinatii de culori, rosu-negru, bej-maro, alb-albastru sau gri simplu astfel il vezi putea combina cu nuantele, culorile si accesoriile din locuinta dumneavoastra. Este ideal pentru relxarea din timpul zilei, dar poate fi folosit foarte bine si ca pat pentru noaptea. Este foarte incapator iar suprafata de dormit foarte generoasa, 124×190 cm. Aveti la dispozitie doua lazi de depozitare in care puteti pune, perne, paturi,pilota sau orice altceva.
Materialul din care este realizat este textil pe cea mai mare parte+ piele ecologica. Structura este una pe arcuri sinusoidale + spuma poliuretanica. Structura cadrului este una rezistenta din Lemn + Pal + MDF. Produsul se va livra partial asamblat deci montajul va fi foarte usor de realizat.

Vezi oferta aici


Un avantaj este acela ca puteti monta insula pe amble parti, pe stanga sau pe dreapta, dupa dorinta sau dupa nevoile de amenajare. Pernele sunt incluse si pot fi pozitionate pe partea cu culoarea rosu sau pe negru, dupa dorinta.
Structura sezutului este din arcuri sinusoidale + spuma poliuretanica, rezistente in timp. Montajul este foarte usor, partile sunt robuste, rezistente si pica foarte bine, imbinandu se perfect, fara a pune probleme la montaj.

Mai multe detalii aici


Coltarul extensibil Toledo este unul foarte recomandat de catre persoanele care l au achizitionat, fiecare lasand numai review uri pozitive la acest produs. Toti cei care au incercat coltarul spun la unison ca raportul pret calitate este unul foarte corect.
Alege calitatea si frumusetea coltarului Toledo pentru casa ta si bucura te de un lucru nou, de calitate si frumos.

Caracteristici
Lungime 226 cm
Lățime 145 cm
Înălțime 79 cm
Culoare Rosu/Negru
Numar locuri 3
Material tapiterie Textil; Piele ecologica
Material cadru Lemn + Pal + MDF
Tip Extensibila
Forma Coltar

Coltar extensibil Toledo, 226x145x79 cm, 2 lazi depozitare, Reversibil, Rosu/Negru

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Design

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Practic

10.0/10

PRO

  • Extensibil si reversibil
  • Design deosebit
  • Foarte rezistent
  • Incapator
  • Pret foarte bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *