Covor Heinner cu print digital 3D, 200x300cm, Leafs

Covor Heinner cu print digital 3D, 200x300cm, Leafs este un minunat covor cu frunze ce inspira in orice anotimp. Covorul este unul deosebit, cu culori vii, realizat din Poliester, usor de intretinut, usor de curatat. Forma lui este dreptunghiulara si poate fi asezat oriunde in camera. Acesta va face din camera dumneavoastra un loc foarte placut, relaxant datorita culorilor foarte bine alese, vii, pozitive, culori din natura ce te indeamna la visare si relaxare. Exact ce trebuie sa facem acasa.

Vezi oferta aici

Covor Heinner cu print digital este tesut la masina, din poliester de inalta calitate, lucrat foarte curat si corect. Print ul digital este 3D, iar efectul este maxim. Pe partea cealalta la covorului este material antiderapant astfel ca poate fi pus pe orice suprafata, gresie, parchet, pentru ca nu va aluneca. Este disponibil in mai multe marimi 70X140, 160X230, 200X300. Se intretine foarte usor, nu trebuie batut, sau scuturat, este de ajuns sa fie aspirat, daca se poate zilnic, pentru o curatenie cat mai temeinica. Nu trbeuiesc folositi detergenti sau substante chimite puternice pentru curatare si nu trebuie lasat mult timp in lumina directa a soarelui. Firul covorului este scurt si poate fi folosit orice fel de aspirator pentru a l curata. Inaltimea covorului este de 0.8 cm deci nu va asteptati la un covor super pufos, este un covor practic ce se aspira foarte repede si usor.

Mai multe detalii aici

Covorul Heinner cu print digital 3D, 200x300cm, Leafs este foarte recomandat de catre persoanele care l au achizitionat, si asta putem vedea din review urile pozitive pe care acestia le au lasat. In concluzie covorul Heinner merita toti banii, locuinta ta va arata superb. Raportul calitate pret este unul corect.

Covor Heinner cu print digital 3D, 200x300cm, Leafs

10

Calitate materiale

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Silentiozitate

10.0/10

Practica

10.0/10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *