Cuptor cu microunde incorporabil Electrolux LMS4253TMX Review si Pareri Utile

Cuptor cu microunde incorporabil Electrolux LMS4253TMX, un cuptor cu microunde usor de folosit, practic, indispensabil in orice bucatarie. Dotat cu multiple functii si programe de un real ajutor, exact ca un cuptor traditional. Functia de grill este o functie inovatoare si de ajutor deoarece va puteti bucura intr un timp foarte scurt de preparate la grill cum ar fi carne, legume, branza mozarella sau haloumi.

In ziua de azi cuptorul cu microunde este de nelipsit in bucatarie si asta pentru ca are cateva avantaje: poti gati aproape orice iti dicteaza imaginatia, este usor de folosit, usor de intretinut iar gatirea, incalzirea sau decongelarea alimentelor se fac foarte rapid.

Vezi oferta aici

Poti incalzi, decongela, gati in cel mai rapid mod. Prin simpla atingere a unui buton vei avea cele mai delicioase mese, pentru ca aroma si proprietatile mancarurilor vor ramane nealterate.
Cuptorul este incorporabil, usor de montat. Are un design foarte placut, modern.

Este dotat cu cronometru pentru a stii exact cat timp setezi pentru gatirea sau incalzirea mancarii.
Cuptorul cu microunde incorporabil Electrolux este realizat din materiale de cailtate si este foarte fiabil si rezistent in timp.
Usor de curatat si de intretinut, se recomanda curatarea cu o laveta umeda dupa fiecare folosire. Atat la interior cat si pe exterior.

Mai multe detalii aici


Dimensiunile sunt: Latime 595 mm, Adancime 550 mm, Inaltime 388 mm, Greutate 15.7 Kg, Dimensiuni spatiu incastrare
595 x 377 x 388 mm, Diametru platou rotativ 270 cm.
Raportul pret calitate este unul foarte corect iar recenziile pozitive lasate de catre persoanele care l au achzitionat, ne conving inca o data ca Electrolux LMS4253TMX Cuptor Incorporabil este un produs ce merita toti banii. Arata si functioneaza foarte bine si este rezistent in timp.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Electrolux Vezi oferta Dwyn Vezi oferta ITGalaxy Vezi oferta ForIt Vezi oferta Vexio Vezi oferta EvoMag

Cuptor cu microunde incorporabil Electrolux LMS4253TMX Review si Pareri Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Eficient

10.0/10

Pret

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Usor de intretinut
  • Functii de ajutor
  • Usor de montat
  • Raport pret calitate bun
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *