Drujba Husqvarna 120 Mark II cu lant pe benzina Pareri si Info Utile

Drujba Husqvarna 120 Mark II este un motofierastrau cu lant pe benzina puternic si eficient, perfect pentru utilizarea in gradina sau pentru munca de taiere mai usoara la domiciliu. Acesta are o putere de 1.8 CP si un motor cu o capacitate de 38.2 CC, astfel incat poate taia cu usurinta prin cele mai groase ramuri sau trunchiuri.

Vezi pretul aici

Lama de 35 de centimetri este suficient de lunga pentru a taia lemne cu diametrul de pana la 30 de centimetri, facandu-l potrivit pentru cei care doresc sa isi taie lemne pentru focul de acasa sau sa taie crengile de la arborii din gradina. Acest motofierastrau este, de asemenea, usor de manevrat, datorita greutatii sale reduse si a designului ergonomic al manerului.

Drujba Husqvarna 120 Mark II are o viteza de taiere impresionanta de 9000 RPM, ceea ce face ca taierea sa fie rapida si precisa. Acesta este, de asemenea, usor de intretinut si curatat, iar pornirea sa este foarte usoara, astfel incat sa puteti incepe munca de taiere fara intarziere.

Mai multe detalii aici

In general, Husqvarna 120 Mark II este un motofierastrau excelent pentru cei care cauta un instrument puternic, usor de manevrat si eficient pentru taierea de lemne sau crengi la domiciliu sau in gradina. Acesta are o reputatie excelenta in industrie si este unul dintre cele mai bune instrumente de acest tip disponibile pe piata.

Drujba Husqvarna 120 Mark II cu lant pe benzina Pareri si Info Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Puternica

10.0/10

PRO

  • Puternica
  • Rezistenta
  • Materiale de calitate
  • Usor de folosit
  • Pret bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *