Epilator IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI955/00 Pareri si Sfaturi Utile

Epilator IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI955/00 este un dispozitiv de epilare cu lumina intens pulsată (IPL) care se adresează femeilor care doresc să-și îndepărteze părul nedorit de pe corp sau față. Acest epilator este echipat cu un senzor SmartSkin care poate detecta automat tipul de piele și poate ajusta setările pentru a se potrivi nevoilor acesteia.

Vezi oferta aici

Tehnologia SenseIQ este o altă caracteristică importantă a acestui epilator. Aceasta ajustează automat puterea de emisie a impulsurilor luminoase în funcție de zonele de tratament, astfel încât să se obțină rezultate optime fără a fi nevoie de ajustări manuale.

Epilator IPL Philips Lumea poate fi utilizat cu sau fără fir, oferind utilizatorilor flexibilitate în utilizare. Are 450.000 impulsuri, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat pentru un număr mare de tratamente înainte de a fi nevoie să fie înlocuit.

Mai multe detalii aici

Epilatorul vine cu un accesoriu pentru față, corp și precizie, care permite utilizatorului să se concentreze pe zonele specifice de tratament. Acesta este disponibil în culorile alb și roz și are un design modern și ergonomic.

În general, Epilatorul IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI955/00 este un dispozitiv eficient și ușor de utilizat care poate oferi rezultate excelente în epilarea cu lumina intens pulsată. Combinația dintre senzorul SmartSkin, tehnologia SenseIQ și accesoriul pentru față, corp și precizie face ca acest epilator să fie una dintre cele mai bune opțiuni pentru femeile care doresc să-și îndepărteze părul nedorit.

 

Epilator IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI955/00 Pareri si Sfaturi Utile

10

Eficient

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Eficient
  • Practic
  • Raport pret calitate bun
  • Rezistent in timp
  • Rezultate garantate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *