Espressor manual De’Longhi ECP 31.21 Pareri si Informatii Utile

Espressor manual De’Longhi este un aparat de cafea care permite utilizatorului sa controleze manual procesul de preparare a cafelei prin utilizarea manerului pentru a forța apa prin cafeaua macinata. Espressorul manual De’Longhi ECP 31.21 este un model de calitate, cu putere de 1100W si presiune de 15 bar, care oferă o cafea de calitate superioara.

Acest expresor are o capacitate de 1.1 litri și vine în culoarea neagra. Design-ul sau simplu si elegant se integrează perfect în orice bucătărie.

Vezi oferta aici

Unul dintre avantajele acestui Espressor manual De’Longhi este capacitatea sa de a genera o presiune inalta, de 15 bar, care este esentiala pentru a obține o cafea cu un gust puternic și aroma bogata. Aceasta presiune inalta permite extragerea completa a aromei cafelei și a uleiurilor esentiale.

In plus, acest expresor manual permite utilizatorului sa aibă un control complet asupra procesului de preparare a cafelei, astfel încât acesta poate ajusta cantitatea de cafea și apa utilizate pentru a obține o cafea la fel de tare sau la fel de slaba pe cat doreste.

Mai multe detalii aici

In concluzie, Espressorul manual De’Longhi ECP 31.21 este un aparat de cafea de calitate, cu o putere de 1100W, o presiune de 15 bar si o capacitate de 1.1 litri, care permite utilizatorului sa controleze manual procesul de preparare a cafelei si sa obțină o cafea de calitate superioara. Este recomandat pentru persoanele care doresc sa aibă un control complet asupra procesului de preparare a cafelei și pentru a obține o cafea de calitate superioara.

Espressor manual De'Longhi ECP 31.21 Pareri si Informatii Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret decent

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Design placut

10.0/10

Rezistent in timp

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Usor de intretinut
  • Usor de folosit
  • Cafea foarte buna
  • Rezistent in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *