Espressor manual Heinner HEM-1100CR Review Si Pareri Utile

Espressor manual Heinner HEM-1100CR, cu o putere de 1100 W si ceea ce este mai important, cu 15 Bar, espressorul Heinner, un aparat indispensabil in orice casa. Prepara o cafea deosebita, veti putea savura bauturile preferate la dumneavastra acasa.
Pompa de presiune de 15 bari are rolul de a extrage perfect aroma cafelei si de prepara cea mai gustoasa si proaspata cafea sau cappuccino cu o textura cremoasa.

Vezi oferta aici


Capacitatea rezervorului de 1.25 L este de ajutor atunci cand aveti musafiri si aveti nevoie de mai multa cafea sau pur si simplu atunci cand vreti sa beti mai multe cafele.
Puteti prepara doua cesti de cafea in acelasi timp, Tipurile de bauturi pe care le poti savura cu ajutorul espressorului Heinner, sunt espresso si cappuccino. Cafeaua are o spuma foarte placuta, densa si delicioasa.
Espressorul Heinner este dotat cu un termometru in partea frontala, astfel vei stii cand apa este la temperatura potrivita pentru a incepe prepararea cafelei.

Mai multe detalii aici


Are un design deosbit de frumos, vintage putem spune, ce pastreaza din eleganta timpurilor trecute. De asemenea faptul ca este dotat cu butoane manuale, pastreaza din aerul trecutului, asta fara sa afecteze calitatea, modernismul sistemelor de preparare a cafelei. Functioneaza cu cafea deja macinata, speciala pentru filtru.
Este foarte usor de folosit, rezervorul de apa se poate curata foarte usor, se umple foarte usor deoarece este detasabil.


Espressorul manual Heinner HEM-1100CR este realizat din materiale de inalta calitate, boilerul fiind din aluminiu foarte durabil in timp.
Culoarea este un crem cald, design ul tip vintage il va face sa arate bine in orice bucatarie si sa dea un aer cald in orice casa.
Dimensiunile sunt Latime 20 cm, Adancime 28.8 cm, Inaltime 31.4 cm, Greutate 3.58 Kg.
Putem spune ca espressorul Heinner este o investitie foarte inspirata, recenziile lasate de catre persoanele care l au incercat sunt pozitive. Raportul pret calitate este foarte corect.

Vezi oferta Emag Vezi oferta ForIT Vezi oferta ITGalaxy

Espressor manual Heinner HEM-1100CR Review Si Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Pret bun

10.0/10

PRO

  • Design deosebit
  • Rezistent in timp
  • Prepara cafea delicioasa
  • Pret bun
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *