Fenty Eau De Parfum Recenzie si Opinii Utile

Fenty Eau De Parfum este un parfum lansat în 2020 de către cunoscuta artistă, designer și antreprenoare Rihanna, sub brandul său de modă și cosmetice Fenty. Acest parfum este conceput să fie o expresie a personalității ei și să reflecte pasiunea sa pentru a crea experiențe olfactive unice.
Fenty Eau De Parfum a fost creat în colaborare cu celebrul parfumier Jacques Cavallier Belletrud. Jacques Cavallier Belletrud este un parfumier francez, cunoscut pentru crearea unor parfumuri de lux pentru branduri precum Cartier, Giorgio Armani, Bvlgari și multe altele. El a fost, de asemenea, creativul din spatele unor parfumuri celebre precum Issey Miyake L’eau d’Issey și Stella by Stella McCartney.

Vezi pretul aici

Fenty Eau De Parfum este un parfum floral oriental, cu o combinație încântătoare de note dulci și lemnoase. Iată o prezentare detaliată a ingrediențelor și aromelor sale:

Note de vârf: Mandarine, prune și coacăze negre: aceste ingrediente aduc un val de energie și prospețime la începutul parfumului.
Note de mijloc: Iasomie, gardenie și trandafir turcesc: aceste ingrediente aduc o notă florală sofisticată, dar dulce, care se îmbină perfect cu notele de vârf și de bază.

Note de bază:Lemn de santal, paciuli, vanilie și ambroxan: aceste ingrediente aduc o notă lemnosă și dulce, care răspunde aromei florale și conferă profunzime și rafinament parfumului.

Mai multe detalii aici

Rihanna a fost foarte implicată în procesul de creare al Fenty Eau De Parfum și a lucrat îndeaproape cu Jacques Cavallier Belletrud pentru a dezvolta un parfum care să reflecte personalitatea și stilul ei. Într-un interviu, Belletrud a declarat că Rihanna a avut o viziune foarte clară asupra ceea ce dorea să transmită parfumul și a avut o contribuție semnificativă la selecția notelor și aromei finale.
Per ansamblu, parfumul Fenty este o combinație reușită de note dulci, lemnoase și florale, care creează o experiență olfactivă unică. Parfumul este potrivit pentru a fi purtat în orice moment al zilei și este ideal pentru femeile care doresc să emane un aer sofisticat și elegant.

Fenty Eau De Parfum Recenzie si Opinii Utile

10

Calitate

10.0/10

Persistent

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistent

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Recenzii bune
  • Persistent
  • Arome superbe
  • Design sticla deosebit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *