Friteuza Air Fryer Hausberg HB 2250NEW Pareri si Recomandari utile

Friteuza Air Fryer Hausberg HB 2250NEW pentru ca iubim prajelile dar si sanatatea. Este timpul sa fim mai atenti cu hrana pe care o mancam si felul in care aceasta este pregatita. Pentru acest lucru , tehnologia ne vine in ajutor prin Friteuza cu aer cald Hausberg Air fryer. Pe langa faptul ca gatitul devine mai sanatos, mai putin complicat, economisiti si ulei, folosind aerul cald.
Cu o capacitate de 2,6L poti gati pentru intreaga familie, aproximativ 700 g cartofi si 500 g friptura sau piept de pui. Cosul este invelit cu strat antiaderent, datorita caruia, mancarea nu se va lipi, se curata extrem de usor prin trecerea unei lavete cu detergent.
Se foloseste foarte usor, este intuitiva, temperatura si temporizatorul sunt ajustabile.

Vezi oferta aici


Poti gati cartofi prajiti, pui, carne de tot felul, dulciuri, briose, prajituri si cam tot ceea ce se gateste si in mod conventional, doar ca mai usor si mai sanatos. Gatitul cu abur are multiple beneficii pentru sanatate. Se recomanda a se pune un strop de ulei, sau a se folosi un spray de pulverizat foarte putin.
Piesele ce formeaza friteuza pot fi spalate fara probleme si la masina de spalat.
Cu ajutorul friteuzei cu aer cald vei diminua considerabil timpul petrecut in bucatarie, mirosul si mai ales uleiul folosit pentru prajit si toate neplacerile care vin din aceasta activitate, sarit pe pereti, murdarit tigai si multe altele.

Mai multe detalii aici


Prin sistemul de recirculare a aerului, mancarea se va gati armonios si in mod egal. Praparatele se gatesc perfect la interior, iar la exterior vor avea o crusta crocanta.
Putem spune despre Friteuza Air Fryer Hausberg HB 2250NEW ca este o achizitie foarte inspirata, este o achizitie foarte buna, rezistenta in timp iar raportul pret calitate este unul foarte bun. Recenziile pozitive pentru acest produs ne conving de faptul ca merita toti banii, este un real ajutor in orice bucatariem fie ca esti un expert in gatit sau esti al inceput.
Este ideala pentru diete, pentru studenti care poate nu au posibilitatea de a gati conventional.

10

Eficienta

10.0/10

Gateste sanatos

10.0/10

Usor de curatat

10.0/10

Calitate materiale

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Gatit fara ulei
  • Calitate
  • Usor de folosit
  • Usor de curatat

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *