Geek & Gorgeous C-Glow Vitamina C Pareri si Sfaturi utile

Geek & Gorgeous C-Glow Vitamina C! Ca de obicei, căutam pe internet, citeam recenzii despre produse de îngrijire a pielii si am dat peste Geek & Gorgeous C-Glow Vitamin C. Sincer, acest ser cu vitamina C mi-a atras atenția nu numai pentru că sunt obsedata de serurile cu vitamina C, ci și pentru faptul că acest ser cu vitamina C are recenzii pozitive atat in tara cat si in afara tarii. Într-adevăr, acest lucru m-a intrigat să fac mai multe cercetări despre el, doar pentru a descoperi că conține 15% acid L-ascorbic, hopa, asta este o concentrație mare pentru cineva cu pielea sensibilă.
Am avut cateva experiente mai urâte cu concentrația mare de L-ascorbic vitamina C când am încercat serul Timeless 20% vitamina C, sincer îmi plăcea acest ser cu vitamina C, de fapt, a fost un aur lichid pentru pielea mea, deoarece a ajutat la reducerea hiperpigmentării. aspectul (cicatrici de acnee rămase) și la îmbunătățirea tenului in general Nuanța pielii mele părea mai strălucitoare și strălucitoare. Dar după ceva timp, am început să am o senzație de arsură și mâncărime, doar pentru a descoperi că o concentrație de 20% de acid L-ascorbic (sau acid ascorbic) este mult prea mult pentru pielea mea.
Apoi a trebuit să reduc la un ser cu vitamina C 10% L-ascorbic de la aceeași firma (marca de îngrijire a pielii Timeless) și credeți-mă când spun că este cea mai bună abordare pe care am facut o. Pielea mea a respirat ușurat și s-a bucurat de beneficiile vitaminei C fără iritarea inflamatorie asociată cu concentrația mare de vitamina C.

Vezi oferta aici

Așadar, când am aflat că serul cu vitamina C Geek and Gorgeous C-Glow conține 15% vitamina C L-ascorbică, mi a fost teamă să-l cumpăr și să-l testez, dar m am gândit totusi că este de 5% mai puțin decât serul Timeless 20% vitamina C (care era prea mare pentru pielea mea sensibilă). M-am gândit , deoarece serul cu vitamina C Geek and Gorgeous C-Glow conține 15% concentrație de vitamina C L-ascorbică și nu 20%, presupun că va fi potrivit pentru pielea mea sensibilă, așa că l-am achiziționat.
Din dragoste pentru îngrijirea pielii și natura a ceea ce fac (folosind și împărtășind recenzii sincere despre produsele de îngrijire a pielii), acesta a fost riscul pe care mi l am asumat.

Așadar, după ce am folosit zilnic serul cu vitamina C Geek și Gorgeous C-Glow timp de patru (4) săptămâni, am venit să vă împărtășesc experiența mea personală cu acest ser. Dar înainte de a merge direct la asta, dacă ești nou în vitamina C, sa știi că ai de a face cu un ingredient antioxidant puternic.

Ce este vitamina C?
Vitamina C este o vitamina, un antioxidant puternic ce ajuta la imbunatatirea aspectului pielii, reducand hiper pigmentarea, neutralizarea radicalilor liberi, agresorii mediului si stimuleaza productia de colagen care ajuta la reducerea semnelor de imbatranire a pielii.

O aplicare zilnică a serului cu vitamina C ajută la inversarea daunelor facute tenului prin expunerea la soare, ajută la funcționarea mai bună a protecției solare, ajută la combaterea hiperpigmentării minore și la îmbunătățirea texturii și tenului pielii.

Acidul L-ascorbic, cunoscut și sub numele de acid ascorbic, este solubil în apă și este cea mai pură și mai puternică dintre toate formele de vitamina C, singurul dezavantaj este că este foarte instabil (se poate descompune cu ușurință la expunerea la aer și căldură) și poate sensibiliza pielea. datorită naturii sale acide. Ceea ce poate să produca disconfort persoanelor cu piele sensibilă.

Persoanele cu piele sensibilă sunt sfătuite să opteze pentru derivați de vitamina C care sunt blânzi pentru piele sau să opteze pentru o concentrație mai mică de seruri/produse cu vitamina C acid L-ascorbic (recomandat 10%).

Mai multe detalii aici

C-Glow Vitamin C Serum
Un ser minimalist, super-ușor, cu 15% vitamina C, care conține acid L-ascorbic pentru a oferi pielii beneficii antioxidante semnificative, pentru a străluci nuanța pielii și pentru a îmbunătăți textura pielii prin creșterea producției de colagen. Acest ser îmbină acidul L-ascorbic vitamina C cu acidul ferulic și o cantitate mai mică de vitamina E.

Ingredientele folosite la formularea acestui ser vor fi explicate pe scurt mai jos.

Acid L-ascorbic: Cunoscut și sub denumirea de acid ascorbic este o formă solubilă în apă și cea mai pură de vitamina C, care este utilizată în formulările de îngrijire a pielii pentru a oferi pielii beneficii de protecție antioxidantă, anti-îmbătrânire și strălucire a pielii.
Acid ferulic: un antioxidant pe bază de plante care neutralizează radicalii liberi și îmbunătățește beneficiile antioxidante și stabilitatea vitaminelor C și E. Acidul ferulic ca antioxidant acționează pentru a stimula efectele altor antioxidanți. Când este utilizat în produsele de îngrijire a pielii, ajută la protejarea integrității generale a pielii prin reducerea dezvoltării liniilor fine, a petelor, a ridurilor și neutralizează daunele cauzate de radicalii liberi de la poluare, lumina ultravioletă sau radiația infraroșie. Deci, din punct de vedere tehnic, pe lângă furnizarea potențialului antioxidant pielii, acidul ferulic ajută la îmbunătățirea efectului potențial și a stabilității vitaminei C, E (și a altor antioxidanți) din oxidarea rapidă. Adică atunci când este utilizat împreună cu alți antioxidanți, acidul ferulic are capacitatea de a le potența și de a le face mai stabile.
Vitamina E: un antioxidant, care ajută la combaterea daunelor radicalilor liberi și promovează vindecarea pielii pentru a diminua semnele de îmbătrânire. De asemenea, oferă hidratare și întărește bariera protectoare a pielii pentru a preveni pierderea hidratarii.
Dimetil izosorbid: un solvent de nouă generație care ajută la penetrarea corectă a vitaminei C, plus solubilizează cantitatea mare de acid ferulic din formulă.
Serul Geek And Gorgeous C-Glow Vitamina C vine într-o sticlă de sticlă cu nuanță închisă (opac) cu un picurător pentru a distribui produsul.


Textură
Serul cu vitamina C Geek And Gorgeous C-Glow are o textură super ușoară, pe bază de apă (la fel ca apa) și se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa reziduuri sau senzație de grăsime.
Culoare
Culoarea este clara si incolora.
Dacă este ușor galbenă, atunci este eficientă doar în proporție de 80%. Cu cât este mai galben, cu atât este mai puțin eficient. Prin urmare, pentru a încetini oxidarea, păstrați la frigider
Nivelul pH al produsului:
pH – 3,2–3,4
Durata de valabilitate.
Ei au menționat clar pe ambalaj că formula durează 3 luni după deschidere dacă este păstrată la frigider (30 ml înseamnă o medie de 3 luni de utilizare). Și rămâne proaspăt până la 5-6 luni când este păstrat în frigider nedeschis.
De asemenea, după cum spune brandul, își pregătesc loturile de ser cu vitamina C în funcție de comenzile primite. Asta înseamnă că produsul pe care îl primești este super proaspăt!
Ingrediente:
Apă, acid (L-)ascorbic, dimetil izosorbid, butilen glicol, peg/Ppg/polibutilen glicol-8/5/3 glicerina, acid ferulic, tocoferol, fenoxietanol, etilhexilglicerină, hidroxid de sodiu.
Parerea mea sinceră despre Geek And Gorgeous C-Glow
În mod categoric, voi clasifica serul cu vitamina C Geek And Gorgeous C-Glow drept unul dintre cele mai bune seruri cu vitamina C pe care le-am folosit până acum. Îți poți imagina că te trezești cu o piele plină de farmec, care te lasă să te uiți continuu la oglindă cu admirație intensă. Acest ser cu vitamina C este de top și faptul că nu mi-a provocat niciun fel de iritare mă face să mă îndrăgostesc și mai mult de el.

Deși atunci când am aplicat pe piele, am simțit o ușoară senzație de furnicături, nu a fost chiar neplăcut, deoarece senzația dispare în scurt timp. Și cu utilizarea continuă, pielea mea a ajuns să se obisnuiasca cu serul, deoarece acum nu mai am senzație de furnicături la aplicare.
Cred că motivul este pentru că concentrația de vit c este ridicată (15%), pentru că atunci când am folosit anterior o concentrație de L-ascorbic de 10%, nu am simțit nici o senzație de furnicături la aplicare, cu excepție atunci cand aveam o micro leziune sau un cosulet. Dar m a bucurat faptul că nu mai simt senzația de furnicături.
Rețineți, dacă simțiți o ușoară senzație de furnicături la aplicarea serului cu vitamina C L-ascorbic, este complet normal, deoarece vitamina C acidului L-ascorbic este de natură acidă, ceea ce provoacă uneori o ușoară senzație de usturime la aplicare (care va dispărea în scurtă vreme).

Dar dacă senzația de furnicături continuă, însoțită de roșeață și mâncărime a pielii, atunci aceasta este pielea ta care îți spune „nu poate să o suporte”, deoarece probabil că folosești o concentrație foarte mare (15% sau 20%). Cel mai bine este să încetați să folositi și să reduceți la un ser cu vitamina C cu acid L-ascorbic mai scăzut, cel mai bine se recomandă o concentrație de 10%. Puteți încerca, de asemenea, derivații de vitamina C despre care se știe că sunt non-acizi și ușori pentru piele, dar mai puțin puternici față de acidul L-ascorbic vitamina C.

Vezi pretul aici


Dar as vrea să vorbesc în continuare despre strălucirea minunată pe care am experimentat-o ​​cu acest ser. A fost o strălucire orbitoare, atrăgătoare și luminoasă, să fiu sincera. Pielea mea exprima fix piesa Rihannei „Strălucește strălucitor ca un diamant”!
Sincer, nu pot descrie entuziasmul meu față de acest ser după 4 săptămâni de utilizare constantă. Rezultatul a fost într-adevăr superb și asta explică de ce oamenii sunt entuziasmați de acest ser cu vitamina C strălucitor. Nu am avut pete în timpul utilizării acestui ser, dar sunt sigur că, dacă aș fi avut, s-ar fi redus la o vizibilitate mai mică.

Această recenzie se bazează pe primele 4 săptămâni de utilizare a serului cu vitamina C Geek And Gorgeous C-Glow. Totuși, serul a rezistat 2 luni și câteva săptămâni înainte de a începe să se oxideze (îngălbenindu-se ușor), poate pentru că nu prea l-am păstrat la frigider, dar l-am tinut într-un loc răcoros (în dulapul meu de îngrijire a pielii) ferit de lumina soarelui și de căldură.
Dar promit să păstrez următoarea mea sticlă de ser Geek And Gorgeous C-Glow Vitamina C în frigider pentru a i prelungi durata de viață.

Deci, rețineți că marca Geek & Gorgeous își pregătește serul cu vitamina C în loturi, în funcție de comenzile primite. Aceasta înseamnă că produsul pe care îl primiți este super proaspăt, ceea ce este un plus imens. În plus, cel mai bun mod de a prelungi durata de viață a serului cu vitamina C este să-l păstrezi la frigider (ferit de lumina soarelui și căldură).

In concluzie.
Serul cu vitamina C Geek And Gorgeous C-Glow s-a alăturat ligii serurilor mele preferate cu vitamina C și și-a ocupat un loc în dulapul meu cu produse de îngrijire a pielii. A funcționat și, pentru asta, îl voi recomanda cu toată inima oricui dorește să-l încerce.

Un lucru foarte important de precizat: nu uitați să aplicați zilnic crema de protecție solară pentru a proteja pielea de expunerea la razele UV. Puteți citi aici despre SPF ul pe care eu il folosesc si il iubesc!

 

Geek & Gorgeous C-Glow Vitamina C Pareri si sfaturi utile

10

Calitate

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Ingrediente de calitate

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Pret foarte bun

10.0/10

PRO

  • Ingrediente sigure
  • Eficace
  • Pret foarte bun
  • Rezultate dovedite stiintific
  • Usor de aplicat

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *