Geek & Gorgeous Jelly Joker demachiant cleanser Pareri si review

Geek & Gorgeous Jelly Joker demachiant ! Cred că poți învăța multe despre filozofia unui brand prin demachianții lor. Sunt scumpe și luxoase, sunt accesibile și de bază, sunt concepute pentru a vă oferi o experiență spa sau pur și simplu își fac treaba?

Ambele au timpul și locul lor, motiv pentru care am un sertar intreg cu produse de curățare pentru fiecare dispoziție, iar cea mai recentă achizitie este demachiantul Geek & Gorgeous 101 Jelly Joker cu pH scăzut.
Unde se încadrează acesta în categoriile menționate mai sus? Și ce îmi spune despre brand?
Să aflăm!
Ce pretinde Geek & Gorgeous Jelly Joker demachiant
Un gel de curățare blând, dar muncitor, care curăță pielea și dizolvă machiajul (solubil în apă), respectând în același timp bariera pielii. pH 5-5,4

Vezi oferta aici

Informații despre Geek & Gorgeous 101 Jelly Joker Low pH Gentle Cleanser
Un tub conține 150 ml. Este vegan și are un pH de 5 până la 5,4.

TEXTURA SI MIROS
După cum arată numele „Jelly Joker”, acest produs de curățare are o textură de gel mai groasă. Are un miros slab asemănător unui lipici, dar recent mi-am dat seama că așa descriu majoritatea produselor de îngrijire a pielii fără parfum, așa că probabil miroase doar a îngrijire a pielii fără parfum. Oricare ar fi parfumul, nu persistă sau nu se simte la aplicare, așa că probabil că nu contează cu adevărat.

Cum se utilizează gelul cu pH scăzut Geek & Gorgeous  Jelly Joker
Puteți folosi demachiantul atât dimineața, cât și seara, dar dacă purtați mult machiaj (probabil rezistent la apă), este posibil să aveți nevoie de un demachiant separat. Este potrivit pentru a fi folosit în jurul ochilor, fără usturime, așa că pentru machiajul meu de zi cu zi este mai mult decât suficient. Deși de obicei prefer să-mi folosesc demachiantele pe pielea uscată și să le emulsionez după ce le-am masat puțin, am descoperit că textura mai groasă a Jelly Joker funcționează cel mai bine pe pielea ușor umedă.

Mai multe detalii aici


Geek & Gorgeous  Ingrediente Jelly Joker 
Soluție de apă, PEG-6 gliceride caprilice/caprice emu|surf, propanediol solv|h, metil Gluceth-20 goodie h, Poloxamer 184 surf|emu, trigliceride caprilice/capric emo, acrilat de hidroxietil/acrilat de sodiu acriloildimetil taurat de amoniumetil/dimetil copolimer vclorat VP Copolymer vc, Panthenol goodie so|h 0 0, Allantoin goodie so 0 0, Xylitylglucoside goodie h, Anhydroxylitol goodie h, Xilitol goodie h, Buff acid citric, Phenoxyethanol Pres, Etilhexilglicerină
. Citiți mai multe despre INCIDcoder.

În lista de ingrediente veți găsi agenți tensioactivi blânzi, câțiva umectanți și emolienți și Pantenol și Alantoină pentru calmare – tot ce aveți nevoie pentru o curățare blândă și eficientă.

Se ridică la înălțimea pretențiilor sale?
Da.
Este blând, își face treaba și este suficient pentru a îndepărta machiajul care nu este rezistent la apă.

Aș recumpara?
Acum va câștiga acest demachiant un loc în sertarul meu cu produse de curățare? Sigur! Nu pentru că este remarcabil ca textură sau pentru ceea ce face pentru pielea mea, nu, ci pentru ingredientele care au spatele lor studii aprofundate si care stiu ca nu dauneaza pielii.

Cui l as recomanda?
Datorită texturii blânde, demachiantul Geek & Gorgeous Jelly Joker este potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele uscate și sensibile.

Vezi oferta Springfarma Vezi oferta Emag

Geek & Gorgeous Jelly Joker demachiant cleanser Pareri si review

10

Ingrediente de calitate

10.0/10

Eficient

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Rezultate 100%

10.0/10

PRO

  • Ingrediente sigure
  • Textura placuta
  • Eficient
  • Pret bun
  • Cantitate ok

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *