Incubator electric oua Cleo 5, 230 V, 60 oua capacitate, 38°C temperatura incubare

Incubator electric oua Cleo 5, 230 V, 60 oua capacitate, 38°C temperatura incubare este un incubator rezidential, pentru ouale provenite de la pasarile domestice, acestea fiind asezate intr-un singur strat. Incalzirea este asigurata de o rezistenta electrica. Este dotat cu un ventilator, pentru a asigura circularea aerului in interior. Ventilarea aerului este permanenta, asta pentru a elimina dioxidul de carbon in exces si alte noxe. Eliminarea se face prin orificiile din carcasa. In semicarcasa inferioara se va pune apa pentru a asigura umiditatea necesara procesului. Temperatura care este factorul cel mai important in tot procesul, este reglata in domeniul 38 °C ±1 °C. Daca temperatura nu este cea potrivita, este mai mare, pot aparea probleme cum ar fi : malformatii, pui slabi, cu probleme, sau chiar mortalitate in coaja, subincalzirea poate provoca intarzierea dezvoltarea embrionara, ciocnirea” este tardiva. Intoarcerea oualor este foarte importanta si se face pentru uniformizarea temperaturii si a umiditatii si pentru a evita ca embrionul sa se lipeasca de coaja. Acest proces, de intoarcere a oualor se face incepand cu a treia zi, la 180 grade si se face manual. Pentru a va fi mai usor sa faceti acest lucru si pentru precizie, este recomandat sa faceti un semn pe ambele parti, diamentral opuse. Se va ridica carcasa si se puna alaturi fara a scoate din priza. Operatiunea va trebui facuta intr-un timp de maxim 10 minute.

Vezi oferta aici

Odata cu procesul de intoarcere a oualor, veti schimba si locul lor in incubator, adica cele din margine vor fi asezate in mijloc iar cele din mijloc, spre margine. Va trebui sa aveti degetele umezite pentru aceasta operatiune, la ouale care necesita mai multa umiditate cum ar fi ceele de rata si de gasca.
Cand mai sunt doar 3 zile pana la sfarsitul perioadei de incubare, ouale nu se mai intorc.
Acest incubator este unul foarte bun, recomandat ce cei care l-au incercat si foarte cautat. Raportul pret calitate este optim.

Randament incubare: 60;
Putere motor (kw): 0.02;
Temperatura de ioncubare: 38.

Mai multe detalii si review-uri aici 

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip produs Incubator
Tip alimentare La retea
Tensiune alimentare 230 V
Sisteme masurare incorporate Termostat
Sistem intoarcere Manual
Sistem alimentare apa Adaugare manual
Capacitate oua 60
Continut pachet 1 x Incubator

CAPACITATE OUA

Capacitate oua gaina 60
Capacitate oua prepelita 150

DIMENSIUNI
Greutate 2.8 Kg

Incubator electric oua Cleo 5, 230 V, 60 oua capacitate, 38°C temperatura incubare

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Usor de intretinut

10.0/10

Incapator

10.0/10

PRO

  • Rezistent in timp
  • Capacitate mare
  • Raport pret calitate foarte bun
  • Usor de folosit
  • Livrare rapida

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *