Khamrah Lattafa O Adevărată Călătorie Olfactivă

Khamrah Lattafa O Adevărată Călătorie Olfactivă

În universul vast al parfumurilor, un nume strălucește în mod special în anul curent – Khamrah de la Lattafa. Această esență olfactivă a captivat inimile iubitorilor de parfumuri din întreaga lume, devenind rapid sinonimă cu eleganța și rafinamentul. Află de ce Khamrah Lattafa este considerat a fi cel mai cautat parfum al anului, într-o călătorie olfactivă plină de emoție și subtilitate.

Note Olfactive Unice: Khamrah Lattafa este o simfonie perfect echilibrată a notelor olfactive. De la notele de vârf proaspete și revigorante, până la notele de mijloc seducătoare și, în cele din urmă, la notele de bază călduroase și persistente, fiecare etapă a parfumului dezvăluie o altă nuanță a sa. Un amestec subtil de citrice, flori și lemnuri fine se împletesc într-un buchet aromatic captivant.

Vezi pretul aici

Khamrah Lattafa O Adevărată Călătorie Olfactivă

Siajul Inconfundabil: Siajul puternic al lui Khamrah este precum un semn distinctiv al prezenței tale. Cu fiecare pas, parfumul eliberează o trăsătură subtilă și fermecătoare, lăsând în urmă un miros memorabil. Este o experiență olfactivă care persistă în timp și care te face să te remarci în mulțime.

Persistența Care Durează: Khamrah Lattafa nu este doar un parfum de moment, ci o investiție în persistența unei prezențe memorabile. Cu o rezistență de lungă durată, acest parfum își păstrează intensitatea de-a lungul întregii zile, oferindu-ți încredere și confort.

Khamrah Lattafa O Adevărată Călătorie Olfactivă

Pareri Personale: Folosind Khamrah Lattafa, am experimentat o călătorie olfactivă cu adevărat remarcabilă. Notele sale bogate și persistența îndelungată m-au făcut să mă simt încrezătoare și fermecătoare în fiecare situație. Este mai mult decât un parfum; este o expresie a personalității mele și a stilului meu distinct. Sa mai spun ca este considerat dupe dupa Angels’ Share by Kilian? Am spus-o!!! Este un parfum senzational si poate constitui un cadou extrem de inspirat.

Mai multe detalii aici

Khamrah Lattafa O Adevărată Călătorie Olfactivă

Khamrah Lattafa nu este doar un parfum, ci o poveste olfactivă captivantă. Cu notele sale unice, siajul distinctiv și persistența remarcabilă, acesta se impune cu grație ca fiind cel mai cautat parfum al anului. O alegere inspirată pentru cei care apreciază rafinamentul și calitatea în lumea parfumurilor.

Acorduri principale: dulce, ambrat, cald-condimentat, vanilie, scortisoara, lemnos, proaspat-condimentat, fructat.

Notele de varf sunt scortisoara, nucsoara si bergamot; notele de mijloc sunt curmale, pralina, tuberoza si Mahonial; Notele de baza sunt vanilie, boabe de tonka, rasina benzoica, lemn ambrat, smirna si lemn akigala.

Vezi oferta Olfactiv Vezi oferta ScentoParfum Vezi oferta Notino Vezi oferta Vivantis Vezi oferta Emag

Khamrah Lattafa O Adevărată Călătorie Olfactivă

10

Persistenta

10.0/10

Siaj

10.0/10

Pret

10.0/10

Design elegant

10.0/10

Gurmand

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Persistent
  • Poate fi purtat si seara si ziua
  • Dupe Angels' Share by Kilian
  • Ingrediente de calitate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *