[KIT] MP5 Player pentru Volkswagen Pareri si Sfaturi

Dacă dețineți un Volkswagen și doriți să faceți o modernizare a sistemului audio și de divertisment al mașinii dvs, [KIT] MP5 Player este o opțiune excelentă de luat în considerare. Acest dispozitiv oferă o gamă largă de funcții și caracteristici care pot îmbunătăți experiența dvs. de conducere. În această recenzie, vom explora caracteristicile tehnice, funcțiile, designul și vom împărtăși părerea noastră personală despre acest MP5 Player pentru Volkswagen.

Playerul MP5 este bazat pe platforma WinCE, ceea ce îl face fiabil și ușor de utilizat. Playerul oferă Bluetooth pentru conectarea dispozitivelor mobile, port USB și slot pentru card SD pentru redarea de muzică și video, intrare auxiliară și funcție de cameră de mers în marșarier. Funcția Mirrorlink vă permite să conectați smartphone-ul și să reflectați ecranul pe ecranul playerului pentru o experiență mai bună a aplicațiilor mobile. Ecranul tactil este ușor de utilizat și oferă un control intuitiv asupra funcțiilor.

Vezi oferta aici

Funcții și Caracteristici:

Conectați telefonul prin Bluetooth pentru a prelua apelurile telefonice și a reda muzica direct de pe dispozitiv. Playerul poate reda muzică și video de pe dispozitive USB și card SD, oferind o varietate de opțiuni de divertisment. Funcția de cameră de mers în marșarier facilitează parcarea și manevrarea. Mirrorlink vă permite să utilizați aplicații mobile compatibile pe ecranul playerului, ceea ce adaugă versatilitate și funcționalitate.

[KIT] MP5 Player pentru Volkswagen este o îmbunătățire excelentă a sistemului audio al mașinii dvs. Cu o gamă largă de funcții, inclusiv Bluetooth, redare media și funcție de cameră de mers în marșarier, acest player adaugă comoditate și divertisment la experiența de conducere. Funcția Mirrorlink este o caracteristică remarcabilă, permițându-vă să utilizați aplicațiile mobile direct pe ecranul playerului.

Ecranul tactil face controlul ușor și intuitiv. Platforma WinCE asigură funcționarea stabilă a sistemului. Conectivitatea Bluetooth vă permite să preluați apeluri telefonice în condiții de siguranță și să ascultați muzica preferată de pe dispozitivul mobil.

Mai multe detalii aici

 

[KIT] MP5 Player pentru Volkswagen este o actualizare excelentă pentru sistemul audio al mașinii dvs. Cu funcții avansate, redare media și funcție de cameră de mers în marșarier, acest player adaugă valoare și comoditate experienței de conducere. Cu conectivitate Bluetooth și funcția Mirrorlink, puteți utiliza dispozitivele mobile într-un mod mai sigur și mai convenabil. Este o alegere excelentă pentru a moderniza sistemul audio al mașinii dvs. Volkswagen.

[KIT] MP5 Player pentru Volkswagen Pareri si Sfaturi

10

Usor de folosit

10.0/10

Fiabil

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Functii de ajutor

10.0/10

Bluetooth

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Functii bune
  • Mirrorlink
  • Usor de folosit
  • Rezistenta in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *