Louis Varel Parfumuri frantuzesti de vara Recenzie si Pareri Utile

Louis Varel este o firmă frantuzeasca, cunoscută pentru parfumurile sale de înaltă calitate. Îți voi oferi o recenzie și o descriere detaliată a catorva dintre parfumurile Louis Varel pe care le am incercat si care m au cucerit iremediabil, astfel încât să poți face alegerea perfectă pentru gusturile tale.

Vezi pretul aici

Louis Varel Extreme Amber este o apă de parfum sofisticată și elegantă, care combină notele calde și senzuale ale ambrei cu aromele proaspete și luminoase ale citricelor.

Notele de vârf ale parfumului includ bergamota, portocala și mandarina, care oferă o notă proaspătă și fructată în deschidere. Notele de mijloc sunt florale și includ iasomia și trandafirul, care completează perfect aroma de citrice și adaugă o notă romantică și seducătoare.

Notele de bază sunt cele care îi dau parfumului caracterul său distinctiv și sofisticat, cu un amestec de ambra, mosc și lemn de cedru. Aceste arome creează o notă caldă, senzuală și persistentă, care persistă pe piele pe parcursul întregii zile.

Louis Varel Extreme Amber este un parfum ideal pentru femeile care caută un miros sofisticat și elegant, perfect pentru ocazii speciale sau purtat zilnic. Aroma sa bogată și senzuală se potrivește de minune cu ținutele elegante și cu ocaziile de seară, dar poate fi purtată cu ușurință și în timpul zilei.

Vezi pretul aici

Louis Varel Extreme Orchid un parfum elegant și sofisticat, care îmbină notele florale delicate ale orhideei cu aromele exotice și senzuale ale fructelor tropicale.

Notele de vârf ale parfumului includ fructele exotice, cum ar fi mango și ananasul, care oferă o notă dulce și fructată. Aceste arome sunt completate perfect de notele de mijloc de orhidee, care oferă un miros floral delicat, dar puternic și senzual.

Notele de bază sunt cele care îi dau parfumului caracterul său distinctiv și persistent, cu un amestec de mosc, ambra și lemn de santal. Aceste arome creează o notă caldă, senzuală și persistentă, care persistă pe piele pe parcursul întregii zile.

Louis Varel Extreme Orchid este un parfum ideal pentru femeile care caută un miros sofisticat și exotic, perfect pentru ocazii speciale sau purtat zilnic. Aroma sa bogată și senzuală se potrivește de minune cu ținutele elegante și cu ocaziile de seară, dar poate fi purtată cu ușurință și în timpul zilei.

În concluzie, Louis Varel Extreme Orchid este un parfum de înaltă calitate, cu arome sofisticate și senzuale, care vor atrage cu siguranță atenția și aprecierea celor din jur. Dacă ești în căutarea unui parfum exotic și seducător, care să te facă să te simți incredibil de specială, acesta este cu siguranță o opțiune excelentă pentru tine.

Vezi pretul aici

Louis Varel Extreme Rose este un parfum elegant și sofisticat, care îmbină notele delicate ale trandafirului cu aromele senzuale și puternice ale lemnului de santal.

Notele de vârf ale parfumului includ fructele exotice, cum ar fi mango și ananasul, care oferă o notă dulce și fructată. Aceste arome sunt completate perfect de notele de mijloc de trandafir, care oferă un miros floral delicat, dar puternic și senzual.

Notele de bază sunt cele care îi dau parfumului caracterul său distinctiv și persistent, cu un amestec de lemn de santal, mosc și ambra. Aceste arome creează o notă caldă, senzuală și persistentă, care persistă pe piele pe parcursul întregii zile.

Louis Varel Extreme Rose este un parfum ideal pentru femeile care caută un miros sofisticat și romantic, perfect pentru ocazii speciale sau purtat zilnic. Aroma sa bogată și senzuală se potrivește de minune cu ținutele elegante și cu ocaziile de seară, dar poate fi purtată cu ușurință și în timpul zilei.

În concluzie, Louis Varel Extreme Rose este un parfum de înaltă calitate, cu arome sofisticate și senzuale, care vor atrage cu siguranță atenția și aprecierea celor din jur. Dacă ești în căutarea unui parfum elegant și romantic, care să te facă să te simți incredibil de specială, acesta este cu siguranță o opțiune excelentă pentru tine.

Vezi pretul aici

Parfumul Louis Varel Extreme Neroli este o creație senzuală și rafinată, care îmbină notele dulci ale florii de portocal și citricele proaspete pentru a crea un miros proaspăt și vibrant. Seamana foarte bine cu parfumul de la Top Ford Neroli Portofino.

Notele de vârf ale acestui parfum includ bergamota, mandarina și portocala amară, care oferă o notă plină de prospețime și vitalitate. Aceste arome sunt completate de notele de mijloc de neroli, floarea de portocal, care oferă o notă dulce, dar subtilă, de flori.

Notele de bază ale acestui parfum includ acorduri lemnoase, cum ar fi lemn de cedru, patchouli și mosc, care oferă o notă caldă și senzuală. Aceste arome creează un contrast perfect cu notele de vârf și mijloc, creând o compoziție echilibrată și rafinată.

Parfumul Louis Varel Extreme Neroli este perfect pentru femeile care caută un miros proaspăt și vibrant, potrivit pentru orice ocazie. Acesta este un parfum ușor și rafinat, perfect pentru primăvară sau vară. Notele sale dulci și florale sunt plăcute și nu sunt copleșitoare, iar aromele lemnoase și musculare îi oferă profunzime și rafinament.

În concluzie, Parfumul Louis Varel Extreme Neroli este o alegere excelentă pentru femeile care doresc să adauge o notă proaspătă și senzuală în rutina lor de îngrijire personală. Acesta este un parfum elegant și rafinat, care se va potrivi de minune cu ținutele de zi cu zi sau cu cele pentru ocazii speciale.

Vezi oferta Olfactiv Vezi oferta Emag Vezi oferta Hiris

Louis Varel Parfumuri frantuzesti de vara Recenzie si Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Persistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Ingrediente de calitate

10.0/10

Usor de aplicat

10.0/10

PRO

  • Pret bun
  • Arome rafinate
  • Orientale
  • Persistente
  • Ingrediente de calitate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *