Masa extensibilă din lemn Mendoza B Stejar Sălbatic / Negru Pareri

Masa extensibilă din lemn Mendoza B este cu siguranță un obiect de mobilier care merită atenția și aprecierea oricui caută o masă de dining versatilă, frumoasă și funcțională.

Design sofisticat și durabilitate: Mendoza B impresionează cu un design sofisticat, cu un blat din lemn de stejar sălbatic care adaugă un aspect natural și elegant. Stejarul sălbatic este cunoscut pentru durabilitatea și frumusețea sa, ceea ce face ca masa să fie potrivită pentru utilizare îndelungată

Funcție de extensie: Una dintre caracteristicile cheie ale acestei mese este funcția de extensie. Cu o lungime inițială de 140 cm, masa poate fi extinsă la 220 cm, oferind suficient spațiu pentru a găzdui mai mulți oaspeți sau pentru a organiza mese festive. Aceasta adaugă versatilitate și utilitate.

Vezi oferta aici

Finisaje de înaltă calitate: Mendoza B este finisată cu atenție la detalii, iar culorile stejarului sălbatic și negrul se completează reciproc pentru un aspect contemporan și rafinat. Finisajele de înaltă calitate îi conferă rezistență la uzură și facilitează curățarea.

Montare ușoară: Masa vine cu instrucțiuni clare de montare, iar designul său inteligent face ca asamblarea să fie o sarcină simplă și rapidă.

Dimensiuni optime: Dimensiunile generoase ale mesei (L140-220xL90xH78 cm) asigură spațiu pentru acomodarea confortabilă a familiei și a oaspeților, fără a compromite confortul.

Mai multe detalii aici

Masa extensibilă din lemn Mendoza B este cu adevărat un exemplu de design și funcționalitate. Cu un design sofisticat, funcție de extensie și finisaje de înaltă calitate, această masă adaugă valoare oricărui interior și poate fi centrul conversațiilor în timpul mesei. Este o investiție bună pentru cei care caută o masă durabilă și elegantă.

Masa extensibilă din lemn Mendoza B Stejar Sălbatic / Negru Pareri

10

Calitate material

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Practica

10.0/10

Design placut

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

PRO

  • Extensibila
  • Material de calitate
  • Practica
  • Deseogn deosebit de frumos
  • Rezistenta in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *