Masina de spalat rufe Bosch WAN28160BY Pareri Utile

Masina de spalat rufe Bosch WAN28160BY, 8 kg, 1400 RPM, Clasa C, EcoSilence Drive, Night Wash, Alb este o masina de spalat care prezinta garantaia calitatii chiar si doar din citirea numelui producatorului, Bosch. O masina standard, cu incarcare frontala, cu o capacitate de 8Kg ce poate fi plasata oriunde in apartament, atata tip cat se poate conecta la o scurgere si la o sursa de apa. Nivelul de zgomot este unul mic, astfel incat nu deranjeaza, in caz ca in casa sunt copii mici sau se doarme.
Programele cu care este dotata sunt urmatoarele: Rufe delicate, asa cum o spune si numele, la acest program vei putea spala haine din materiale delicate, lana, matase. Bumbac, potrivit pentru lenjerii, cearsafuri, materiale din bumbac. Sintetice, pentru materialele mai mult decat delicate, ce necesita acest program special. Super Quick 30, programul perfect, care probabil este unul din cele mai utilizate programe, pentru ca permite spalarea rapida a rufelor mai putin murdare care necesita doar o reimprospatare.

Vezi oferta aici

Functii si tehnologii
Dotata cu un motor fiabil, de inalta calitate, cu un consum minim de energie prin tehnologia EcoSilence Drive.
Prin functia Speed Perfect puteti scade timpul spalarii la orice program, rezultatele spalarii nefiind afectate in nici un fel. Poate fi folosit in combinatie mixt, de exemplu programul selectat plus Speed Perfect pentru a scadea timpul spalarii.
ActiveWater regleaza exact cata apa este necesara pentru spalare si cata electricitate este necesara pentru o spalare in functie de cantitatea de haine puse in masina.
Functia Reload este una foarte utila in cazul in care ai uitat sa pui un articol la spalat sau vrei sa scoti un articol din masina de spalat in timpul spalarii. Poti opri oricand programul si deschide hubloul.
Masina de spalat Bosch este dotata cu Pereti laterali AntiVibration pentru o stabilitate foarte buna si pentru un zgomot redus timpul centrifugarii.
Inca o functie de ajutor este TimeDelay, cu care practic iti setezi cand vrei ca masina de spalat sa porneasca.
Review-urile, programele si functiile inovative cu adevarat fac din aceasta masina de spalat una foarte cumparata, foarte dorita, fiind intr-adevar o masina foarte buna, fiabila in timp, puternica, rezistenta si cu functii de mare ajutor. Raportul pret calitate este unul foarte bun.

Afisaj cu LED, comenzi tactile foarte usor de folosit.

Mai multe detalii aici

Masina de spalat rufe Bosch WAN28160BY, 8 kg, 1400 RPM, Clasa C, EcoSilence Drive, Night Wash, Alb

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Consum

10.0/10

Functii

10.0/10

PRO

  • Rezistenta
  • Fiabilitate
  • Functii inovative
  • Consum mic
  • Design deosebit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *