Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy CST 27LE/1-S Review si Pareri

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy CST 27LE/1-S, o masina de spalat potrivita pentru spatiile mici, cu incarcare verticala, potrivita pentru familii de 3-4 membrii.
Dotata cu 17 programe de spalare de un real ajutor, foarte silentioasa si usor de folosit.
Aveti la dispozitie 2 programe scurte, astfel puteti economisi energie si in acelasi timp veti avea rezultate foarte bune la spalarea rufelor. Acestea sunt Programul Zilnic 59’ la care veti spala rufele la 60 de grade, si Programul Rapid 30’, un program complet de spalare de jumatate de ora, potrivit pentru 1.5 kg rufe cu murdarie medie. La acest program veti economisi nu numai energie ci si detergent deoarece foloseste doar 20% din cantitatea folosita normal la o spalare.

Vezi oferta aici

 
Program tesaturi albe, un program de spalare la 60 de grade, incarcare maxima de rufe, puteti personaliza si puteti seta temperatura chiar si la 90 de grade daca aveti rufe ce necesita o spalare mai temeinica. Un program foarte eficient. Program Jeans, un program cu care veti spala la 40 de grade, astfel va veti pastra blugii ca noi ca multa vreme. Program Ecomix 20 grade C, un program ce permite amestecarea mai multor culori si tipuri de haine, acestea se vor spala foarte bine si in acelasi timp vor fi protejate iar tu vei economisi energie. Programul spalare manuala – rufe delicate, un program cu spalare la 30 de grade, pentru haine delicate ce au nevoie de o atentie speciala.

Mai multe detalii aici


Programul Lana va spala la 40 de grade tesaturi din lana, acestea nu se vor intinde si nu vor intra la apa.
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy CST 27LE/1-S este foarte practica si usor de folosit, este dotata cu ecran LED ce va afisa in permanenta durata de spalare, temperatura, programul selectat ce este in functiune. De un real ajutor pentru spatiile mici, unde o masina de spalat conventionala cu hublou nu ar intrat.
Dimenisunile sunt: Adancime 41 cm, Latime 60 cm, Inaltime 86 cm.


Putem spune ca masina de spalat Candy cu incarcare verticala este o investitie foarte buna si inspirata. Recenziile pozitive lasate de catre persoanele care au incercat o ne conving inca o data de fiabiliatatea in timp a produselor Candy si de calitatea acestora.
Raportul pret calitate pentru aceasta masina de spalat este unul foarte corect si o recomandam ca si noi ca fiind in investitie ce merita toti banii.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy CST 27LE/1-S Review si Pareri

10

Eficienta

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Silentioasa
  • Programe multiple
  • Rezistenta in timp
  • Raport pret calitate bun
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *