Masina de spalat rufe cu uscator Slim LG F2DV5S8S0 Informatii Utile

Masina de spalat rufe cu uscator Slim LG F2DV5S8S0, Spalare 8.5 kg, Uscare 5 kg, 1200 rpm, Clasa C, Motor AI Direct Drive, TurboWash, Smart Diagnosis, Wi-Fi, Alb are o capacitate de 8.5 kg, dotata cu 14 programe de spalare de un real ajutor, foarte silentioasa cu doar 70 db la centrifugare, dotata cu tehnologiile TurboWash, AI Direct Drive, LG Steam+, SmartThinQ iar ca functii, Smart Wifi si Smart Diagnosis. Clasa energetica unde se incadreaza este C.
Este o masina de spalat foarte eficienta, fiind foarte recomandata de catre persoanele care au achizitionat o. Potrivita pentru o familie cu 4 membri. Masina de spalat este dotata cu uscator incorporat, ceea ce te scuteste de ocuparea spatiului cu un uscator de sine statator.

Vezi oferta aici


Masina este cu incarcare frontala, cu hublou ce se deschide spre stanga.
Programe Masina de spalat rufe cu uscator Slim
Bumbac, acest program este potrivit pentru haine din bumbac, acestea nu se vor intinde, nu vor intra la apa.
Mixt, permite spalarea in acelasi timp a hainelor de culori diferite, culorile nu vor iesi iar hainele vor fi curatate si improspatate optim.
Lana, potrivit pentru hainele din lana, respectand intotdeauna instructiunile de pe eticheta, hainele vor fi igienizate, curatate fara ca sa pateasca ceva, cum ar sa intre la apa.
Delicate, pentru o spalare mai usoara, pentru haine din materiale delicate ce se pot strica la o spalare mai agresiva.

Tehnologii si functii
AI DD™ aduce spalarea rufelor la alt nivel, la unul inteligent ce va permite spalarea rufelor fara a le deteriora si asigura o curatare perfecta.
TurboWash 2.0 este un program de spalare rapida de numai 59 minute.
SmartThinQ™asa cum o spune si numele, este un program inteligent cu care poti descarca alte programe pentru masina ta de spalat, poti programa spalarea rufelor de la distanta si multe alte functii. Conectivitatea se face prin WI FI
Aburi, LG Steam+™ este o functie foarte importanta pentru ca 99,9% din alergeni, acarieni sunt eliminati. Acestia pot da probleme serioase de respiratie si pot sensibiliza sistemul imunitar si chiar dezvolta alergii. In plus aburul va ajuta ca rufele sa iasa fara cute.
Unitate compacta, uscator si masina de masina de spalat 2 in 1, ceea ce este foarte convenabil din mai Timpul de splare si uscare a rufelor este de 160 minute.multe puncte de vedere printre care si economia de spatiu.
Capacitatea cuvei este mai mare decat a unei masini de spalat obisnuite, deci vor incapea mai multe rufe la o singura spalare.
Aspectul masinii de spalat cu uscator Slim LG are un design elegant, placut ce va arata foarte frumos in orice incapere.

Mai multe detalii aici

Raportul pret calitate pentru aceasta masina de spalat este unul foarte corect si putem spune ca este o investitie foarte inspirata ce merita toti banii.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Badabum

Masina de spalat rufe cu uscator Slim LG F2DV5S8S0 Informatii Utile

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Programe

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Multifunctionala
  • Programe multiple
  • Silentioasa
  • Design deosebit
  • Pret foarte bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *