Masina de spalat rufe Samsung WW80TA046AE/LE Review Util

Masina de spalat rufe Samsung WW80TA046AE/LE, 8 kg, 1400 RPM, Clasa B, Motor Digital Inverter, Eco Bubble, Bubble Soak, Steam, Smart Check, Alb. Este o Masina de spalat rufe, standard, nu incorporabila. Cu tehnologia Eco Bubble rufele se vor spala in profunzime la o temperatura mica.Detergentul se transforma in bule care vor intra in tesatura si curata tesatura.

Vezi oferta aici

Dotata cu sistemul Hygiene Steam care permite igienizarea hainelor cu ajutorul aburului, indeparteaza murdaria, petele si indeparteaza 99% din bacterii. Tehnologia Digital Inverter cu care este dotat motorul, asigura un consum de energie minim, silentiozitatea si fiabiliatatea in timp. Curatenia cuvei si a interiorului masinii de spalat este asigurat de sistemul Drum Clean, ce va asigura deasemenea si lipsa mirosului specifil masinilor de spalat ce se formeaza in timp. In plus, vei fi anuntat atunci cand este necesara curatarea.

Am avut majoritatea masini de spalat, la care, cu timpul, sertarul destinat detergentului a devenit foarte neplacut, cu depozite de detergent pietrificat. Cu masina de spalat Samsung nu vom avea aceasta problema deoarece este dotata cu un sistem inteligent, StayClean, sertarul este clatit eficient iar tavita va ramane mereu curata.

Pentru murdaria mai greu de scos, pete mai incapatanate, avem butonul Bubble Soak, functioneaza si pentru bumbac, materiale sintetice, haine de bebelusi. Pur si simplu adaugati la orice program, o spalare de 30 min.

Mai multe detalii aici

                                             

Raportul pret calitate pentru Masina de spalat rufe Samsung WW80TA046AE/LE este unul corect si o recomanam ca fiind o masina de spalat ce merita toti banii.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Evomag Vezi oferta Badabum aici Vezi oferta Vexio Vezi oferta Dwyn

Masina de spalat rufe Samsung WW80TA046AE/LE Review Util

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Programe

10.0/10

PRO

  • Programe diverse
  • Programe scurte
  • Fiabila
  • Silentioasa
  • Pret bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *