Masina de spalat rufe Slim Indesit BWSA51051WEEN Pareri si Recomandari Utile

Masina de spalat rufe Slim Indesit BWSA51051WEEN, cu o capacitate de 5kg, slim, cu incarcare frontala, 1000 RPM, ceea ce ajuta la uscarea rufelor mai rapid. Clasa energetica A++ .
Programul Push&Go, este un program pentru spalarea zilnica a rufelor de bumbac si sintetice. Acesta dureaza doar 45 minute, rufele fiind spalate impecabil. Programul se afecteaza prin apasarea timp de 2 secunde a butonului cand masina este oprita. Acest program spala la 30 de grade.
Este foarte usor de folosit, cu un display intuitiv, LED, veti putea controla masina si setarile, extrem de usor.
Un atu foarte important la aceasta masina de spalat este existenta programului Lana, la care, selectandu l , vom putea spala haine din lana care au de obicei indicatia de a fi spalate manual.

Vezi oferta aici


Dotata cu pornire programata, masina de spalat Indesit vine in ajutorul tau, pentru ca timpul este foarte important si este foarte bine atunci cand electrocasnicele vin in ajutorul nostru pentru a face economie de timp. Acest program de pornire programata poate fi setat cu 3, 6, 9 ore inainte.
Pentru o economie a energiei, ai la dispozitie butoanele cu care vei putea selecta manual temperatura de spalare.
Desi masina de spalat Indesit are temperatura si viteza de centrifugare presetata, veti putea selecta manual aceste functii, dupa dorinta si nevoie.
O functie de un real ajutor este aceea Anti Pete, veti putea selecta functia atunci cand aveti haine cu pete mai greu de scos, cu haine cu un grad de murdarie si pete mai mare.

Mai multe detalii aici


Daca simtiti ca ar mai fi nevoie de o clatire suplimentara, aveti la dispozitie functia de clatire suplimentara.
Functia de calcare facila, este de asemenea de ajutor, pentru ca aceasta va scuteste de calcarea hainelor. Prin selectarea functiei Calcare Facila ciclurile de centrifugare si spalare se schimba pentru protejarea fibrei materialelor de formare cutelor.
Masina de spalat rufe Slim Indesit BWSA51051WEEN este o masina de spalat foarte apreciata si recomandata de catre persoanele care au incercat o si asta putem vedea din recenziile pozitive. Raportul pret calitate este unul corect si putem spune ca este o achizitie foarte inspirata.

Masina de spalat rufe Slim Indesit BWSA51051WEEN Pareri si Recomandari Utile

10

Motor fiabil

10.0/10

Rezistenta in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Usor de montat

10.0/10

Functii si Programe bune

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Fiabila in timp
  • Functii de ajutor
  • Silentioasa
  • Usor de montat

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *