Masina de spalat vase Beko DFN26420X Informatii Utile

Masina de spalat vase Beko DFN26420X, 14 seturi, 6 programe, Clasa E, TrayWash, Motor ProSmart Inverter, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, 60 cm, Inox daca vrei rapiditate, consum minim, vase curate si toate avantajele care vin cu o masina de spalat vase foarte buna. Clasa energetica A++, consum foarte bun de energie, un avantaj de luat in seama atunci cand vrem sa achizitionam o masina de spalat vase.
Cu functia Functia Fast ai la dispozitie programul de spalare de 3 ori mai rapida decat un program normal de spalare. Potrivita atat pentr spalarea vaselor de zi cu zi dar si pentru evenimente speciale, petreceri, datorita capacitatii mari, cu o singura spalare poti spala tot. Cu ajutorul inovatiei TrayWash poti adauga doua tavi in cosul inferior si o tava in cosul superior. Sistemul de fixare a vaselor permite spalarea acestora sub presiune, la nevoie. Functia Steam Gloss asigura o clatire superioara si asigura uscarea perfecta si pastreaza stralucirea vaselor, a paharelor.

Vezi oferta aici


Masina de spalat Bekp este dotata cu motor ProSmart ™ Inverter, de o fiabilitate ridicata, rezistenta in timp si optimizare a energiei, a temperaturii si a apei. Fast+ iti ofera vase perfect curate intr un timp foarte scurt, de 3 ori mai rapid decat programele obisnuite. Functia Flexible HalfLoad permite finalizarea programului chiar si in cazul in care masina nu este plina cu vase. Functia Acrobat System permite jonglarea cu cosurile din interior, astfel permitand spalarea vaselor de dimensiuni mai mari.
Daca ti s a intamplat sa uiti de vase mai mult timp in masina de spalat, nu este o problema deoarece cu functia Prespalare Vase vei obtine vase curate si stralucitoare indiferent de gradul de murdarie.

Quick&Shine este un program rapid de doar 58 min, pentru vase nu foarte murdare si pentru utilizare zilnica. Eco 50°C este un program ce ofera un consum de energie si de apa, scazut. AutoProgram este un program automat ce iti seteaza singur temperatura necesara in functie de cat sunt de murdare vasele, la un consum mai scazut de energie si apa. Intensive 70°C, special conceput pentru spalarea vaselor cu un grad mare de murdarie. Un program foarte bun si foarte folosit este Mini 30′, un program scurt pentru vase putin murdare, pahare.
Aceste programe si multe altele in plus fac din aceasta masina de spalat vasele una foarte achizitionata, recomandata si cu review uri pozitive de la persoanele care au incercat o. Raportul pret calitate este unul foarte corect.

Vezi detalii aici

Masina de spalat vase Beko DFN26420X Informatii Utile

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Programe

10.0/10

Practica

10.0/10

PRO

  • Programe multiple
  • Functii multiple
  • Calitate inalta
  • Pret bun
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *