Masina de spalat vase Bosch SGS4HTW47E Sfaturi Utile

Masina de spalat vase Bosch SGS4HTW47E, 12 seturi, 6 programe, Clasa E, ExtraDry, SilencePlus, AquaStop, 60 cm, Alb sau cea mai buna prietena a gospodinelor! Un adevarat ajutor in bucatarie, chiar daca nu va fi folosita zilnic, masina de spalat vase este un real ajutor in cazurile in care se strand foarte multe vase, nu te simti in stare sa speli, ai petreceri si raman multe vase de spalat. Masina de spalat vase Bosch vine cu programe si functii inovative cum ar fi functia ExtraDry care permite ca si vasele din plastic sa fie scoase din masina, perfect uscate. Pentru aceasta este marita temperatura clatirii finale si extinde durata procesului de uscare.
Este dotata cu cos Vario pentru tacamuri ce este pozitionat in partea inferioara a masinii.

Vezi oferta aici


Un avantaj de luat in seama la masina de spalat vase Bosch este acela ca este foarte economica. Consuma putina energie si putina apa. Acest lucru putand fi realizat prin distribuirea inteligenta a apei , incalzirea mai rapida si performantele mai ridicate ale pompei pentru cresterea circulatiei apei.

Mai multe detalii aici

Capacitate și performanță: Mașina de spălat vase Bosch SGS4HTW47E are o capacitate generoasă de 12 seturi de vase, oferind suficient spațiu pentru curățarea vaselor tale. Cu 6 programe diferite, poți selecta opțiunea potrivită pentru fiecare tip de încărcătură. Această mașină de spălat vase asigură o curățare puternică și eficientă, eliminând murdăria și reziduurile de mâncare.

Funcții avansate:

ExtraDry: Funcția ExtraDry asigură o uscare suplimentară a vaselor, pentru a obține rezultate perfecte și pentru a preveni apariția urmelor de apă pe suprafața vaselor. Astfel, vasele vor fi complet uscate și pregătite pentru utilizare imediată.

SilencePlus: Mașina de spălat vase Bosch SGS4HTW47E este dotată cu tehnologia SilencePlus, care reduce zgomotul produs în timpul funcționării. Astfel, vei beneficia de o experiență liniștită în bucătărie, fără a fi deranjat de zgomotul mașinii de spălat vase.

AquaStop: Cu funcția AquaStop, mașina de spălat vase Bosch SGS4HTW47E oferă o protecție excelentă împotriva scurgerilor de apă. Acest sistem detectează și oprește automat alimentarea cu apă în cazul unor eventuale scurgeri sau pierderi, protejând astfel podeaua și mobilierul din bucătărie.

Eficiență energetică: Mașina de spălat vase Bosch SGS4HTW47E este clasificată în clasa energetică E, oferind un consum moderat de energie. Astfel, vei economisi resurse și vei contribui la protejarea mediului înconjurător.

Mașina de spălat vase Bosch SGS4HTW47E are o lățime de 60 cm, oferindu-ți posibilitatea de a integra cu ușurință în bucătăria ta. Designul alb conferă un aspect elegant și se potrivește cu orice decor.

Concluzie: Mașina de spălat vase Bosch SGS4HTW47E este un aparat electrocasnic de încredere, care oferă performanță excelentă și funcționalitate avansată. Cu o capacitate mare, programe variate și funcții precum ExtraDry și SilencePlus, această mașină de spălat vase Bosch asigură o curățare puternică și o uscare eficientă a vaselor. Funcția AquaStop adaugă un nivel de siguranță suplimentar împotriva scurgerilor de apă. Cu un design elegant și dimensiuni practice, această mașină de spălat vase se integrează perfect în bucătăria ta.

Masina de spalat vase Bosch SGS4HTW47E Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Functii

10.0/10

Programe

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Functii multiple
  • Programe inovative
  • Rezistenta si stabila
  • Consum mic

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *