Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4505WE++ Informatii si Review Util

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4505WE++ este o aparat modern si eficient pentru spalarea veselei si a altor obiecte din bucatarie. Cu capacitatea de a spala pana la 10 seturi de vase in acelasi timp, acest model poate fi un ajutor important pentru familiile mari sau pentru cei care au o activitate intensa in bucatarie.

Vezi pretul aici

Masina de vase este dotata cu 5 programe de spalare, astfel incat sa se poata alege modul potrivit pentru fiecare tip de vase si de murdarie. De exemplu, exista un program special pentru vase delicate sau pentru cele care necesita o curatare mai profunda.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4505WE++ se claseaza in clasa energetica E, ceea ce inseamna ca este un aparat eficient din punct de vedere al consumului de energie electrica. De asemenea, masina vine echipata cu functia „Half load”, care permite spalarea unei cantitati reduse de vase fara a fi necesara utilizarea intregii capacitati a masinii.

Mai multe detalii aici

Pentru siguranta si protectia masinii de vase impotriva scurgerilor de apa, masina de spalat vase Heinner HDW-FS4505WE++ are incorporat sistemul Aquastop, care opreste automat alimentarea cu apa in cazul in care se detecteaza o scurgere.

Inaltimea masinii de spalat vase este de 45 cm, ceea ce o face potrivita pentru incaperile cu spatiu limitat. De asemenea, acest model are un design elegant si discret, fiind disponibil in culoarea alba.

In concluzie, Masina de vase Heinner HDW-FS4505WE++ este un aparat modern si eficient, cu multiple functii si programe pentru o spalare de calitate a veselei si a altor obiecte din bucatarie.

Aceasta masina pentru vase are un raport pret calitate foarte corect si putem spune ca este o investitie inspirata. O investitie ce va scuteste mult timp in bucatarie si va face viata mai usoara. O investitie in calitate si in durabilitate.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4505WE++ Informatii si Review Util

10

Eficienta

10.0/10

Practica

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Programe de ajutor
  • Functii bune
  • Consum mic
  • Rezistenta in timp
  • Silentioasa

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *