Mixer cu bol din inox Biovita MB-1300PRO, 1400 W, Bol 5.5 L inox, 6 Viteze, Functie Pulse, Negru+Inox

Mixer cu bol din inox Biovita MB-1300PRO, 1400 W, Bol 5.5 L inox, 6 Viteze, Functie Pulse, Negru+Inox este un obiect casnic indispensabil in bucataria unei gospodine. Este considerat printre cele mai bune mixere de pe piata , acesta avand o putere foarte mare de 1400W. Raportul pret calitate este unul foarte corect. Acest mixer cu bol vine cu un set de accesorii foarte utile iar ingredientele vor fi perfect amestecate.

Vezi pretul aici

Este un mixer foarte puternic ceea ce il face ideal pentru aluaturi cremoase si mai greu de executat. Miscarea eliptica face ca accesoriul sa ajunga in toate partile bolului si nu va fi nevoie sa miscati bolul pentru a mixa toata suprafata. Bolul are o capacitate de 5,5l. Materialele din care este realizat sunt de cea mai inalta calitate, din inox sau teflonate. Mixerul este dotat cu 6 trepte de viteza plus functia Puls, ceea inseamna ca si cel mai gros aluat va fi floare la ureche si acesta nu va fi fortat deloc. Aparatul este dotat cu un sisitem de securitate ce nu va permite pornirea decat daca componentele sunt puse corect. Nu vibreaza in timpul folosirii datorita sistemul anti alunecare.

Review-urile de la persoanele care au folosit acest mixer sunt pozitive, mixerul fiind un real ajutor in bucatarie, fiabil in timp, usor de folosit pentru o gama foarte variata de aluaturi.
Zgomotul este de 75-80 dB, bineinteles in functie de viteza la care este folosit.
Aluatul este framantat in aproximativ 6-8 minute,iar daca va fi folosit pentru o ora, aceasta inseamna o uzura destul de mare si este recomandat acest fel de folosi mixerul doar o data pe luna.
Poate framanta un kg de faina. Chiar daca este potrivit pentru aluaturi mai consistente, asta nu exclude utilizarea lui si pentru alte preparate cu un aluat mai subtire.


CARACTERISTICI GENERALE
Utilizare Rezidential
Tip produs Mixer cu bol
Capacitate bol 5.5 l
Functii Framantare, Amestecare, Mixare oua
Caracteristici cheie Sistem anti-alunecare, Pulse, Miscare eliptica
Culoare Negru/Inox

CARACTERISTICI TEHNICE
Putere 1400 W
Trepte de viteza 6

DIMENSIUNI
Lungime 37 cm
Latime 17 cm
Inaltime 29 cm
Lungime cablu 1 m
Greutate 5 Kg

 

Mixer cu bol din inox Biovita MB-1300PRO, 1400 W, Bol 5.5 L inox, 6 Viteze, Functie Pulse, Negru+Inox

10

Calitate materiale

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Practic

10.0/10

PRO

  • Foarte rezistent
  • Durabil in timp
  • Pret bun
  • Design deosebit
  • Stabil

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *