Motocoasa de umăr Ruris DAC 310 Informatii Utile

Motocoasa de umăr Ruris DAC 310 este un instrument puternic și fiabil, ideal pentru activități de cosire și tăiere a vegetației în zonele greu accesibile. Cu o putere de 2.5 CP, aceasta oferă o performanță excelentă în toate tipurile de teren.

Motocoasa este echipată cu un motor Tez cu 2 timpi, care asigură un nivel optim de putere și eficiență în funcționare. Motorul are o capacitate de 310 cmc, ceea ce îi conferă suficientă putere pentru a tăia cu ușurință iarba înalte și vegetația densă.

Datorită designului său ergonomic și a sistemului de umăr reglabil, motocoasa Ruris DAC 310 oferă confort și manevrabilitate în timpul utilizării. Greutatea redusă a aparatului, de aproximativ 7 kg, face ca utilizarea sa să fie confortabilă și mai puțin obositoare.

Vezi oferta aici

Lama de tăiere are o lungime de 20 cm, ceea ce permite tăierea eficientă a ierbii în zone înguste și greu accesibile. Cuțitul de tăiere este fabricat din materiale durabile, asigurând o durată lungă de viață și rezistență în fața uzurii.

Această motocoasă de umăr vine însoțită de accesorii utile, care îți vor facilita munca și îți vor oferi flexibilitate suplimentară. Printre acestea se numără: coardă de tăiere rezistentă, geantă de transport pentru depozitare și transport convenabil, curea pentru umăr ajustabilă, chei și alte accesorii pentru întreținerea motocoasei.

Mai multe detalii aici

În concluzie, Motocoasa de umăr Ruris DAC 310 este o alegere excelentă pentru cei care caută un instrument puternic, eficient și ușor de manevrat în activitățile de cosire și tăiere a vegetației. Cu motorul său Tez de 2 timpi, designul ergonomic și accesoriile incluse, această motocoasă îți va oferi rezultate excelente și va face munca ta mai ușoară și mai eficientă.

Vezi oferta Micul Meserias Vezi oferta Emag Vezi oferta Vexio Vezi oferta ITGalaxy Vezi oferta Scule A-Z Vezi oferta EvoMag

Motocoasa de umăr Ruris DAC 310 Informatii Utile

10

Eficienta

10.0/10

Practica

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Raport pret calitate corect

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

PRO

  • Pret bun
  • Usoara
  • Practica
  • Rezistenta in timp
  • Puternica

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *