Motosapa pe benzina Ruris Dac 6500K Opinii si Pareri Utile

Am avut o experiență foarte pozitivă cu Motosapa pe benzina Ruris Dac 6500K. Este un utilaj puternic, cu o putere de 7 CP și un motor pe benzină de 208 CC, care poate lucra cu ușurință pe suprafețe mari și înguste.

Unul dintre lucrurile pe care le-am apreciat cu adevărat la această motosapă este adâncimea sa de lucru de 29 cm și lățimea de 83 cm, care a făcut să fie foarte eficientă în lucrul în soluri grele și compacte. De asemenea, este prevăzută cu două viteze de avansare și o viteză de retur pentru a ușura manevrarea și direcționarea în timpul utilizării.

Vezi oferta aici

Rotile din cauciuc au fost un alt element care a făcut ca această motosapă să fie ușor de manevrat și deplasat pe suprafețele de lucru. Deși este o motosapă puternică, am putut să o manevrez cu ușurință fără a avea probleme în a o îndruma în direcția dorită.

O altă caracteristică importantă a acestei motosape este că este echipată cu un motor de 4 timpi, ceea ce o face mult mai silențioasă și mai economică decât alte modele similare de motosape pe benzină.

Mai multe detalii aici

În general, pot spune că Motosapa pe benzina Ruris Dac 6500K este un utilaj solid și fiabil, care m-a ajutat să pregătesc solul pentru grădină fără efort. Recomand cu încredere acest produs tuturor celor care caută o motosapă puternică, ușor de manevrat și economică.

 

Vezi oferta Emag Vezi oferta EvoMag

Motosapa pe benzina Ruris Dac 6500K Opinii si Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

PRO

  • Usoara
  • Usor de manuit
  • Rezistenta si robusta
  • Raport pret calitate bun
  • Recenzii pozitive

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *