Pachet Hidratant pentru Par Uscat Alfaparf Impresii si Informatii Utile

Pachet Hidratant pentru Par Uscat Alfaparf Milano oferă o îngrijire completă pentru părul uscat și deteriorat. Acest pachet conține produse care hidratează profund părul și îi oferă nutriția esențială pentru a îmbunătăți aspectul acestuia și a-i reda sănătatea.

Vezi pretul aici

Samponul Hidratant, cu o capacitate de 1000 ml, este creat pentru părul uscat și îi oferă hidratare și îngrijire. Acesta hidratează părul și îmbunătățește aspectul acestuia, făcându-l mai ușor de coafat și mai rezistent la uscare. Formulat cu ingrediente hidratante, acesta ajută la întărirea și protejarea părului, prevenind întărirea și despicarea firelor de păr.

Masca Hidratanta, cu o capacitate de 500 ml, oferă un tratament intensiv pentru părul uscat și deteriorat. Aceasta masca hidratează părul și îmbunătățește aspectul acestuia, oferind un aspect sănătos și strălucitor. Cu ingrediente hidratante și nutrienți esențiali, aceasta ajută sigilarea elementelor hidratante in firul de par.

Mai multe detalii aici

Serul Tratament de Hidratare, cu 6 fiole x 13 ml, oferă hidratare profundă și nutriție părului uscat și deteriorat. Acest ser hidratează părul și îmbunătățește aspectul acestuia, oferind un aspect sănătos și strălucitor. Formulat cu nutrientii esentiali unui par hidratat si hranit, acesta ajută la întărirea și protejarea părului, prevenind incurcarea și despicarea firelor de păr.

Fluidul Tratament Hidratant, cu o capacitate de 125 ml, oferă hidratare profundă și nutriție părului uscat și deteriorat. Acest fluid hidrateaza in profunzime si lasa parul sanatos si vibrant.

Prosusele din acest Pachet Hidratant pentru Par Uscat sunt foarte eficiente, dupa folosire parul ramane hidratat, sanatos si stralucitor. Acesta nu se mai incurca si se poate peria foarte bine.

Produsele Alfaparf sunt produse profesionale, folosite la saloanele din Italia initial, apoi in timp s-au extins in saloanele din toata lumea. Acum am ocazia sa le folosesti la tine acasa pentru ca acestea se pot gasi la preturi accesibile oricui. Raportul pret calitate pentru produsele Alfaparf este unul corect si putem spune ca este o investitie foarte inspirata. Parul tau iti va multumi.

Vezi oferta Esteto Vezi oferta Emag Vezi oferta Hiris Vezi oferta HairCare

Pachet Hidratant pentru Par Uscat Alfaparf Impressi si Informatii Utile

10

Eficiente

10.0/10

Cantitate

10.0/10

Ingrediente de calitate

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Ingrediente de calitate
  • Cantitate buna
  • Eficiente
  • Parfum placut

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *