Parfum TOM FORD Bitter Peach Impresii si Informatii Utile

Parfum TOM FORD Bitter Peach este un parfum niche care te surprinde de la primul miros. Aromele delicioase si bogate ale piersicilor amare sunt combinate cu o nota subtila de cardamom, rezultand intr-un parfum care este atat dulce, cat si condimentat.

Ingredientele din acest parfum sunt de cea mai buna calitate, iar aceasta se poate simti in aroma bogata si persistenta. Notele de varf sunt date de piersici amare si bergamota, care se amesteca armonios cu inima de cardamom si trandafir de Damasc, in timp ce notele de baza de mosc si cedru adauga o senzatie lemnoasa si calda.

Vezi oferta aici

Ambalajul elegant si rafinat completeaza perfect experienta de lux oferita de acest parfum. Chiar si dupa ore de la aplicare, aroma delicata si persistenta a TOM FORD Bitter Peach te va insoti in fiecare moment al zilei.

Recomand cu incredere acest Parfum TOM FORD pentru oricine doreste sa adauge o nota de rafinament si eleganta garderobei lor. Este perfect pentru a fi purtat in orice moment al anului si pentru orice ocazie, indiferent daca este vorba despre o intalnire romantica sau o zi la birou.

Poate constitui un cadou foarte inspirat pentru orice femeie care stiti ca se respecta si pe care o respectati. Este un parfum cu un raport pret calitate foarte corect si putem spune ca merita toti banii.

Mai multe detalii aici

Vezi oferta BestValue Vezi oferta Hiris

Parfum TOM FORD Bitter Peach Impresii si Informatii Utile

10

Persistent

10.0/10

Parfum de nisa

10.0/10

Ingrediente de calitate

10.0/10

Explozie de arome

10.0/10

Calitate

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Foarte persistent
  • Ingrediente de calitate
  • Arome foarte placute
  • Cantitate ok

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *