Peleti rumegus mixt, 15 kg/sac

Peleti rumegus mixt, 15 kg/sac
Nu lasa timpurile sa te in prin surprindere si profita acum de stocul disponibil de peleti rumegus mixt. Chiar daca iarna nu este aproape, recomandam asigurarea stocurilor pentru iarna urmatoare chiar de acum. Omul gospodar isi face sanie iarna, dupa cum zice si proverbul. In ultimii ani vremurile ne au luat prin suprindere, multe gospodarii au ramas fara incalzire tocmai din cauza lipsei stocurilor de peleti pentru centralele de acasa sau de la serviciu. Dupa o perioada au reaparut in magazine disponibili pentru vanzare insa la niste preturi inimaginabile. Costurile incalzirii au ajuns la cifre astronomice si nu se intrevede nimic bine pentru urmatorii ani. Preturile vor creste in continuare. Pretul peletilor Barlinek este unul decent si unul foarte bun in comparatie cu ceea ce se intrevede ca va urma pentru viitor.

Vezi oferta aici
Peletii au diametrul de 6 mm, certificati cu cel mai inalt standard european de calitate. Sunt potriviti pentru incalzirea centralelor automate dar si pentru semineele pe baza de peleti. Desigur se recomanda citirea manualului centralei dumneavoastre pentru a verifica compatibilitatea. Un lucru foarte important de specificat este acela ca acesti peleti nu sunt destinati folosirii pentru prepararea alimentelor.
Compatibilitatea acestor peleti este destul de diversa si vasta. Dupa ardere cantitatea de cenusa ramasa este minima si nu contin adivizi sau chimicale, deci se pot folosi ca ingrasamant dupa folosire. Acestea sunt doar cateva din avantajele peletilor din rumegus mixt Barlinek.

Mai multe detalii aici

Date tehnice:
Tip produs: peleti rumegus
Compozitie: material lemnos mixt
Diametru (Ø): 6 mm
Ambalare: saci de 15 kg
Putere calorica aprox.: 5,50 kWh
Cenusa: aprox. 0,5%
Umiditate: 8%
Esenta lemn brad, stejar
Diametru (Ø) 6mm
Putere calorica 5kW/h
Greutate 15kg

Alege calitatea verificata de catre magazinul ce comercializeaza peletii, la zi cu toate verificarile de calitate si de securitate de utilizarii peletilor.

Produse similare aici

Peleti rumegus mixt, 15 kg/sac

10

Calitate

10.0/10

Cenusa minima

10.0/10

Pret

10.0/10

Ardere

10.0/10

Standard european

10.0/10

PRO

  • Raport calitate pret bun
  • Cenusa foarte putina
  • Ardere buna
  • Nu contin aditivi
  • Se pot refolosi dupa ardere

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *