Pompa de sân electrică Kidscare KC103 Review si Sfaturi Utile

Pompa de sân electrică Kidscare KC103 cu funcție de masaj și 15 niveluri de aspirație este un dispozitiv util și eficient pentru mamele care alăptează. Aceasta permite extragerea laptelui într-un mod rapid și confortabil, oferind și o funcție de masaj pentru a stimula fluxul de lapte înainte de extragere.

Pompa de sân electrică Kidscare KC103 este un dispozitiv compact și portabil, ce poate fi utilizat acasă sau în timpul călătoriilor. Ea este prevăzută cu o funcție de masaj pentru a ajuta la stimularea fluxului de lapte și cu 15 niveluri de aspirație pentru a oferi mamei posibilitatea de a alege nivelul cel mai confortabil și eficient.

Acest model de pompă de sân electrică este ușor de utilizat și de curățat. Este prevăzut cu un ecran LCD pentru a afișa informații despre nivelul de aspirație și timpul de utilizare, precum și un buton de pornire/oprire. Pompa este prevăzută cu un adaptor de alimentare și poate fi utilizată și cu baterii AA.

Vezi pretul aici

Pompa de sân electrică Kidscare KC103 este prevăzută cu o membrană din silicon și o supapă anti-colici pentru a preveni scurgerile de lapte și a menține igiena în timpul utilizării. Aceasta poate fi utilizată cu un set de expresie și o sticlă de colectare a laptelui pentru a colecta laptele extras.

În general, Pompa de sân electrică Kidscare KC103 cu funcție de masaj și 15 niveluri de aspirație este o opțiune excelentă pentru mamele care alăptează și care doresc un dispozitiv eficient și ușor de utilizat. Aceasta este compactă și portabilă, ceea ce o face ușor de transportat și utilizat în timpul călătoriilor. Funcția de masaj este foarte utilă pentru a stimula fluxul de lapte, iar cele 15 niveluri de aspirație oferă utilizatorului posibilitatea de a alege nivelul de aspirație care se potrivește cel mai bine cu nevoile lor.

Mai multe detalii aici

Cu toate acestea, este important să se ia în considerare și feedback-ul utilizatorilor existenți, care au menționat că pompa poate fi zgomotoasă. De asemenea, este important să se acorde atenție scurgerilor de lapte în timpul utilizării pompei și să se asigure o igienă adecvată a dispozitivului.

În concluzie, Pompa de sân electrică Kidscare KC103 este o opțiune bună și practică.

Vezi oferta Emag Vezi oferta BabyNeeds

Pompa de sân electrică Kidscare KC103 Review si Sfaturi Utile

10

Materiale de calitate

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Practica

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Usor de folosit
  • Usor de curatat
  • Practica
  • Fiabila

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *